Vés al contingut

Programa

FINESTRES OBERTES - La infinita conversa de les imatges
- h
Paral·lel 62 (sala Club)
Espai per compartir les metodologies de projectes comunitaris que treballen la participació artística i cultural. La infinita conversa de les imatges: un dispositiu de VULNUS ARTS VIVES RECERCA i Dianelis Diéguez.

La conversa infinita de les Imatges (2021) és un dispositiu artístic que indaga sobre les diferents formes d'enllaç entre espais, materials i grups diversos. La noció de joc és el territori sobre el qual s'emplaça i des d'aquest estat extraordinari que provoca l'acció de jugar, el dispositiu es nodreix de la història, la memòria i l'esdeveniment dels espais on s'activa. El punt de partida serà la composició d'un tauler d'imatges pensant-hi no només com a procediment, sinó com una oportunitat de crear relacions a partir de lògiques més sensibles.

Transitant els territoris de les arts en viu, el pensament crític i l'aprenentatge comú, el dispositiu adquireix diferents formats i es modula a partir de les decisions i necessitats col·lectives. L'essencial és l'exploració en les diferents capes que promou un espai, el vincle amb el passat/present i la connexió directa amb la sensibilitat i els relats de les persones que l'habiten temporalment o permanentment. Una exploració que intenta capturar l'experiència específica, personal i concreta d'un lloc i connectar-la amb l'espai de l'altre o el que és col·lectiu.

 

També et pot interessar

Imatge
Cyberexorcismo

©Foto: Mila Ercoli

Cyberexorcisme

- h
|
Paral·lel 62
Espectacle Cyberexorcisme de Núria Guiu.
Participant:
Share