Tornar

Cartell del cicle.

Les Rambles, escenari familiar

Torna l’Àgora Infantil al popular passeig de Barcelona per oferir programació cultural per als més menuts i menudes de casa.

A partir de l’1 de juny, i fins al 20 de juliol, l’Àgora Infantil torna a ocupar un espai central a La Rambla per oferir contes i espectacles a nenes i nens. La iniciativa, impulsada per l’Ajuntament de Barcelona i la Biblioteca Andreu Nin i integrada a l’estratègia Línia Cultura Rambles, orientada a recuperar els usos del passeig per a la ciutadania, omplirà de color i de riures aquest escenari familiar durant quatre dimecres.

La programació comença el primer dia de juny (17.30 h) amb Contes de Pirates, un espectacle de text, titelles i objectes de Francesc Ollé (Sensedrama Teatre): preparem-nos per escoltar la història del pirata Barbanegra i la seva tripulació! Dimecres 15 de juny (17.30 h) serà el torn d’Alícia Molina, narradora i actriu, i els seus Contes contats i cantats, una activitat que conjuga fantasia i cançons. L’home de les 7 màscares, creació d’Elena Codó, de la companyia En Clau de Clown, pren com a punt de partida un conte d’origen africà per convertir-se en un petit espectacle de narració, objectes i màscares (6 de juliol, 11 h); pel que fa a La zebra i altres animals (dimecres 20 de juliol, 11 h), és l’adaptació del conte de Marisa Núñez La zebra Camil·la a càrrec de la companyia El gecko con botas, especialitzada en teatre d’ombres. Aquí, però, utilitza la paraula i els titelles per explicar la història d’una zebra que ha perdut les seves ratlles.

Els espectacles de l’Àgora Infantil són d’accés lliure, però el seu aforament és limitat. Anoteu-vos les cites a l’agenda i agafeu-hi un bon lloc!

Data de publicació: Dimecres, 25 maig 2022
  • Comparteix