Tornar

Una granota sobre una fulla.

La Collserola més íntima

Una exposició per endinsar-se a les realitats que es poden viure al Parc des de sis punts de vista diferents.

El Parc Natural de la Serra de Collserola és un espai ple de vida i riquesa. La seva dimensió fa d’ell un indret ple de misteris i realitats per descobrir. La serra dona l’oportunitat d’endinsar-se i desconnectar de la metròpoli pocs quilòmetres enllà del seu bullici. Del 2 al 24 de febrer, el Centre Cívic Vallvidrera-Vázquez Montalbán acull l’exposició Collserola, 6 mirades, un recull de fotografies per copsar les diferents experiències que existeixen a l’interior d’aquest espai natural. 

Us imagineu tota la flora que conviu en aquest espai natural? Sabeu quins animals us podeu arribar a trobar? Des de zones d’alzinars o pinedes fins a més de 200 exemplars d’arbres singulars que avui en dia encara es lluita perquè siguin espècies protegides. Pel que fa a les espècies de vertebrats silvestres detectades al Parc durant els darrers anys hi consten  27 mamífers, 180 ocells, 17 rèptils, 10 amfibis i 8 peixos. Entre aquestes n’hi ha del tot abundants, com el senglar o el ratolí de camp, i d’altres poc comunes com genetes, teixons o granotes com a la reineta meridional. Aquests són alguns dels exemples de possibles vides que podríeu trobar durant les estades al voltant de Collserola.

L’exposició us aproparà a totes aquestes realitats a partir de sis mirades del tot personals pel que fa a la serra i la seva vegetació. Una mostra de la natura més singular i una interpretació de la vida i la història de la zona. Una oportunitat cultural per submergir-se a les profunditats del Parc.

Més informació en aquest enllaç.

Data de publicació: Dimecres, 25 Gener 2023
  • Comparteix