Tornar

Imatge promocional d'Anna Agulló Prieto en l'obra El peix daurat

La bogeria despullada

El peix daurat, a la Sala Atrium, és un monòleg teatral sobre el benestar mental.

El peix daurat aborda temes contemporanis i complexos relacionats amb la salut mental. En aquesta l'obra, un monòleg, l'autora ens convida a reflexionar sobre les diferents facetes de la vida i els desafiaments que tots enfrontem. L'obra es representarà a la Sala Atrium de Barcelona del 9 al 26 de març, L’escriptora, directora, actriu (i també protagonista) Anna Agulló Prieto comparteix la seva experiència personal amb aquest trastorn i explora la suma de factors que el van provocar, com ara la pressió laboral, la precarietat, l'obsessió per l'èxit, la fantasía de l'amor romàntic, la gordofòbia o la violència masclista.

És una obra que commourà el públic. L'autora parla amb una sincerat desproveïda de floritures, molt necessària en la societat actual, ja que ens permet empatitzar i reconèixer-nos en les experiències dels altres, fins i tot en els racons més foscos de la nostra ànima.

Agulló Prieto ha demostrat que la vulnerabilitat és una eina poderosa per concienciar. El peix daurat és un exemple de com una obra de teatre pot ser una eina poderosa per transmetre missatges importants i oferir una visió única sobre la complexitat de la condició humana.

La peça, amb una mirada incisiva, crua i íntima, busca desestigmatitzar els trastorns i obrir diàlegs sobre la salut mental en la societat actual. A través del monòleg, l'autora busca transmetre al públic no tal sols les emocions, pensaments i vivències que la van portar a tenir aquest trastorn, també les dificultats que va haver de superar per sortir-ne. 

Les entrades es poden adquirir a través de la pàgina web o a la taquilla del teatre abans de la funció.

Data de publicació: Dimarts, 07 març 2023
  • Comparteix