Tornar

Huber i un dels seus artistes.
L'acròbata.

‘Suspended Animation’, titelles que cobren vida

The Huber Marionettes porta un petit espectacle de varietats, amb una ballarina, un acròbata i un mag, a l’escenari de La Puntual.

Què us semblaria assistir a una actuació de Liza Minelli? Bé, potser no seria de l’autèntica, però gairebé: La Puntual rebrà els dies 26, 27 i 28 de maig la troupe de Philip Huber, un dels titellaires més reconeguts dels Estats Units, que compta entre els seus integrants amb una ballarina, un acròbata, un mag, un virtuós del violí... o la Liza, que canta un dels seus temes més cèlebres. Sota el títol de Suspended Animation, l’aclamat xou de The Huber Marionettes aconsegueix que les figures de fusta cobrin vida davant els nostres ulls.

A la manera del teatre de varietats, l’espectacle és una successió de números executats amb habilitat pels seus protagonistes, titelles de fil que posen tot el seu talent al servei del seu director, el mateix Hubber, l’home que els mou en escena. L’encant de la proposta, però, no només rau en la mestria de l’artista, sinó en la construcció d’uns personatges que ens robaran el cor. Cada marioneta, comenten des de La Puntual, és una petita obra d’art: la confecció dels vestits, l’escultura de les faccions, les pinzellades que els donen matisos a la pell... Tot suma en una proposta imprescindible. Un espectacle de fantasia i lluentons a càrrec d’un creador, actor i manipulador aclamat per la crítica internacional, que l’ha comparat amb un concertista de violí o de piano capaç d’interpretar una peça clàssica amb una tècnica i una sensibilitat que voregen la perfecció.

Suspended Animation fascinarà per igual grans i menuts, que es deixaran portar pel talent i el carisma d’aquesta companyia de petits grans artistes.

Data de publicació: Dijous, 18 maig 2023
  • Comparteix