T'agrada experimentar a la cuina i sorprendre amb presentacions originals? En aquest monogràfic aprendrem a preparar pinxos salats i dolços utilitzant diferents tipus de masses com la pasta de full, massa de pizza, massa brisa i altres formats versàtils. Una proposta divertida, saborosa i creativa per a tothom qui vulgui innovar amb receptes fàcils, ràpides i amb molt d'estil! Què farem? Durant el taller elaborarem una selecció de pinxos on la massa és protagonista. Practicarem tècniques per donar forma, farcir, enfornar i decorar, i aprendrem trucs per aconseguir textures cruixents i sabors irresistibles.
T'agrada experimentar a la cuina i sorprendre amb presentacions originals? En aquest monogràfic aprendrem a preparar pinxos salats i dolços utilitzant diferents tipus de masses com la pasta de full, massa de pizza, massa brisa i altres formats versàtils. Una proposta divertida, saborosa i creativa per a tothom qui vulgui innovar amb receptes fàcils, ràpides i amb molt d'estil! Què farem? Durant el taller elaborarem una selecció de pinxos on la massa és protagonista. Practicarem tècniques per donar forma, farcir, enfornar i decorar, i aprendrem trucs per aconseguir textures cruixents i sabors irresistibles.
A càrrec d'Eva Alcaraz.