Tasta la nanotecnologia: una trobada entre ciència, societat i gastronomia amb un toc nano! Quatre veus expertes de l'Institut de Nanociència i Nanotecnologia de la UB et guiaran en aquest viatge: Francesca Peiró, Xavier Batlle, Ana Belén Caballero i Arantxa Fraile t'explicaran en microxerrades de 20 minuts, com la nanotecnologia ja forma part de les nostres vides: salut, energia, materials… i cap a on ens pot portar.
A més d'una xerrada científica, serà una experiència per als sentits: cada intervenció anirà acompanyada d'un plat inspirat en el seu discurs.
A càrrec de l'Institut de Nanociència i Nanotecnologia de la UB i la Cafeteria Casa Hanaka
Tasta la nanotecnologia: una trobada entre ciència, societat i gastronomia amb un toc nano! Quatre veus expertes de l'Institut de Nanociència i Nanotecnologia de la UB et guiaran en aquest viatge: Francesca Peiró, Xavier Batlle, Ana Belén Caballero i Arantxa Fraile t'explicaran en microxerrades de 20 minuts, com la nanotecnologia ja forma part de les nostres vides: salut, energia, materials… i cap a on ens pot portar.
A més d'una xerrada científica, serà una experiència per als sentits: cada intervenció anirà acompanyada d'un plat inspirat en el seu discurs.
A càrrec de l'Institut de Nanociència i Nanotecnologia de la UB i la Cafeteria Casa Hanaka