Fem xarxa per la sostenibilitat

Destaquem

  • La Comunitat Energètica del Poble-Sec organitza aquesta trobada per compartir l'estat actual de cada comunitat energètica de Barcelona, presentant casos d'èxit, així com els aprenentatges, les barreres i la seva visió de futur. Tindrà lloc el 17 de febrer a les 11 h al Centre Cívic El Sortidor. L'entrada és gratuïta i no cal inscripció.

  • La certificació Biosphere Sustainable té l'objectiu de reconèixer aquells operadors turístics que aposten per una gestió responsable i respectuosa amb el medi ambient, la cultura, les condicions laborals i el retorn social i econòmic. Barcelona Activa organitza una sessió informativa adreçada a empreses per informar de com adherir-se a aquesta iniciativa i dels avantatges d'incorporar i de comunicar les seves actuacions. Tindrà lloc el 19 de febrer a les 10.30 h a través de Zoom.

  • El pròxim 22 de febrer, es presentaran les novetats i la feina feta l’últim any sota el marc del Compromís Barcelona Plàstic Zero, alhora que es visualitzen les iniciatives de reducció del plàstic d'un sol ús existents a la ciutat.

  • Arrenca el procés que culminarà amb el nou document marc de treball de la Xarxa i del Consell. Hi estan interpel·lades totes les organitzacions que en formen part i també la ciutadania en general. El 31 de gener al matí i l’1 de febrer a la tarda tindran lloc dues sessions virtuals de presentació del procés i de debat.

  • Des de la Fundació FICAT, juntament amb la cooperativa CICrA Justícia Ambiental i l'Associació Ecoserveis,  han organitzat aquesta sessió en el marc del Dia Internacional del Migrant. A l'acte es recollirà la feina feta i l'experiència apresa durant el darrer any a través del projecte EMigra: Energia Migrant pel Clima. El dijous 14 de desembre a les 18h, a La Fede (Carrer Tàpies 1-3, Barcelona).

Páginas