Fem xarxa per la sostenibilitat

Destaquem

  • El pròxim 26 de maig teniu l’oportunitat d’aportar, en un workshop participatiu, tot el vostre coneixement i les vostres reflexions per aterrar l'economia del Dònut a Barcelona i impulsar la ciutat cap a un model més sostenible.

  • El Consell, amb la mirada posada en la seva renovació, ha organitzat les Primeres Trobades Sectorials adreçades a totes les organitzacions de la Xarxa B+S amb l’objectiu de recollir les seves prioritats i generar valor col·lectiu. El resultat de les 5 sessions celebrades ha estat de prop de 250 aportacions.

  • Veniu a celebrar els 20 anys de la Xarxa Barcelona + Sostenibles en el marc d’una jornada plena d’activitats per a tots els públics. Celebrarem aquestes dues dècades amb una conferència de Kate Raworth, ideòloga de la teoria de l’economia del Dònut; un dinar d'aprofitament, un acte de reconeixement a les bones pràctiques dels membres de la Xarxa i una presentació de projectes. Reserveu-vos la data!

  • Cooperativa Raons, Espai Ambiental Cooperativa i Rezero han ideat un joc de 25 cartes associades a punts del Mapa Barcelona + Sostenible perquè els infants juguin i descobreixin els espais de Sant Andreu on es treballa la sostenibilitat ambiental i social del barri.

  • Recuperant el lema de la primera edició, torna aquesta cita anual que aplega arreu del territori centenars d’actuacions per protegir el medi ambient.  Hi participen diferents associacions, fundacions, ajuntaments, escoles i empreses. 

Páginas