Altres Escenaris Possibles

Barcelona és plena d’espais on se celebren actuacions. N’hi ha de més visibles i de més amagats. N’hi ha al centre de la ciutat, però també a les perifèries. En podem trobar a bars de barri i discoteques d’extraradi, a centres cívics i casals, a esglésies i espais okupats, a parcs i places, a bodegues i restaurants, al mar i a la muntanya. I també a cinemes, llibreries, ateneus, teatres, escoles, botigues de discos, tallers de ceràmica, carrerons, balcons, cases particulars…

El projecte ‘Altres Escenaris Possibles’ visibilitza desenes i desenes d’espais de Barcelona on es fa o s’hi ha fet música. Un eixam de locals i racons escampats per tots els barris i que, en el seu conjunt, ens parlen d’una ciutat molt més rica i diversa culturalment parlant del què sovint pensem. Aquesta web és una invitació a conèixer el veritable mapa sonor del nostre entorn, a valorar i gaudir la cultura de proximitat i, fins i tot, a descobrir o imaginar altres escenaris possibles.

El mapa

En aquest mapa trobareu geolocalitzats tots els espais que formen part de l’exposició ‘Altres Escenaris Possibles’.

Clicant en cada punt podreu accedir als articles, fotografies i vídeos dels esdeveniments que s’hi van celebrar.

Els reportatges

Aquí podeu llegir tots els reportatges que formen part de l’exposició itinerant ‘Altres Escenaris Possibles’; uns articles que es van publicar originalment al diari ‘El Periódico de Catalunya’ entre abril de 2016 i desembre de 2020.

La Masia de Sant Boi

Nostalgia oi en Sant Boi Noche tranquila en la rambla Rafael Casanovas de Sant Boi del Llobregat. Varias parejas y grupos de amigos cenan tranquilamente en la terraza de La Última Taberna mientras en el local de al lado el dúo Cuchilla y Diazepan pone a prueba el equipo de sonido de La Masia de Sant Boi. Suenan atronadores, pero

Llegeix més

Saló del Manga

“El sueño japonés de María López”
Fira de Barcelona – Pavelló 2 (El Parc de Montjuïc)
Avinguda de la Reina Maria Cristina, s/n

Llegeix més

Fem Pop

Un festival donde mirarse a los ojos Un grupo de mujeres mayores esperan en la entrada de la guardería Els Fesolets. No van a recoger a sus nietos porque es domingo. Están en lista de espera y, si hay bajas, podrán entrar al concierto de la cantautora Amy May Ellis. Son las 11.30 de la mañana y a más de

Llegeix més

Cuarentena Fest

Un festival de ‘likes’ y ánimos El viernes, a las diez de la noche, 473 personas estaban conectadas al canal de youtube del Cuarentena Fest. Rebe estaba a punto de iniciar el cuarto y último concierto de la jornada. La jovencísima cantante madrileña apareció flotando sobre un croma de mariposas de colores. Se supone que era su habitación, pero más

Llegeix més

Hotel El Palace

“Cuba en la Gran Vía de Barcelona”
Gran Via de les Corts Catalanes, 668 (La Dreta de l’Eixample)
Concert de Ray Cuza & Septeto Sazonando

Llegeix més

L'agenda de l’exposició

Aquesta exposició forma part d’un projecte itinerant que recorre els barris de Barcelona. Us convidem a visitar les properes exposicions per descobrir-hi altres fotografies, altres espais i altres músiques que bateguen als altres barris de la ciutat.

CC Casinet d’Hostafrancs (Hostafrancs) – del 8 de febrer al 17 de març
CC La Farinera del Clot (El Clot) – del 9 de març al 29 d’abril
CC Casa Golferichs (La Nova Esquerra de l’Eixample) – del 23 de març al 28 d’abril
CC Sagrera ‘La Barraca’ (La Sagrera) – del 4 de maig al 9 de juny
CC El Coll-La Bruguera (El Coll) – del 25 de maig al 30 de juny
CC Barceloneta (Barceloneta) – del 15 de juny al 31 de juliol
CC Zona Nord (Torre Baró) – del 14 de setembre al 30 d’octubre
CC Can Verdaguer (Porta) – del 28 de setembre al 10 de novembre
CC Casa Groga (Sant Genís dels Agudells) – del 2 de novembre al 30 de desembre

Contacta'ns!

L’exposició itinerant ‘Altres Escenaris Possibles’ forma part d’un projecte més ambiciós i necessari: cartografiar la vida musical de Barcelona.

Aquests mesos estem recollint moltíssima informació sobre espais musicals escampats per tots els barris de la ciutat. Si en coneixeu algun i el trobeu a faltar al mapa, us agrairem molt que ens digueu quin és i a quin carrer l’hauriem d’ubicar. Amb la vostra col.laboració, el mapa dels ‘Altres Escenaris Possibles’ creixerà encara més.

Escriu-nos un correu a altresescenarispossibles@gmail.com o si ho prefereixes, omple el formulari per indicar-nos algun espai musical que coneguis!

Crèdits

Disseny expositiu

Edició de fotografies

Disseny gràfic i web

Audiovisuals