‘TOT AIXÒ ERA UN CAMP’, JORNADA DE MEMÒRIA SOBRE EL PARAL·LEL I EL RAVAL DEL SEGLE XX

NOTÍCIES
JORNADES
Cartell Jornada ‘TOT AIXÒ ERA UN CAMP’

El proper 6 de novembre d’11h a 14h es durà a terme als Jardins de Sant Pau la jornada de memòria ‘Tot això era un camp’, organitzada per la plataforma veïnal Acció Raval, la fundació Tot Raval, la cooperativa LaLaberinta, l’Arnau Itinerant i Xamfrà.

 

Es tracta d’una jornada de memòria, arts vives i escena que situa als Jardins de Sant Pau com a marc de transformacions urbanes i la seva relació amb les arts escèniques, la cultura popular i les quotidianeïtats de les veïnes i veïns del barri. Aquesta activitat està emmarcada dins del Festival de Cultura Raval(s), que se celebra del 3 al 7 de novembre, i és la darrera fita de la temporada Arnau 2022 al Raval. 

 

En què consistirà la jornada?

Prenent com a punt de partida espais emblemàtics com les Atraccions Caspolino, el Saló Diana o Studio 54, que representen un paisatge urbà ja desaparegut, es podrà descobrir a partir de diferents peces teatrals la seva memòria, mitologia, realitats viscudes, imaginaris i ficcions. 

 

De la mà dels joves del Grup de teatre de Xamfrà, la jornada convidarà a un recorregut escènic per diferents espais com la façana del teatre Arnau, el Pumptrack dels Jardins, un mural que s’estarà realitzant al carrer Tàpies i l’antic Monestir de Sant Pau del Camp. La jornada de memòria també inclourà una exposició fotogràfica, l'actuació musical del grup Paral·lelus i un pica-pica final per a celebrar la darrera fita de la temporada Arnau 2022.

 

Per apuntar-se al recorregut cal inscriure’s al formulari a xamfra.net o enviar un correu a: administrador@xamfra.net indicant el nom i número d'assistents. L’activitat és gratuïta.

 

Horaris:

Tot el matí - Mural de memòria - Sendys i Arnau Gallery

Tot el matí - Exposició fotogràfica amb una selecció de fotos de l’Enric H. March

11:00 - Inici escenes teatrals

12:30 - Concert Paral·lelus

13:30 - Celebració programació Arnau Itinerant

13:40 - Pica-pica final