Jornades Cultura Viva 2019 a l'Antiga Massana
Trobada de les comunitats de memòria al Bornc CCM
Del 01/02/2019 al 31/05/2019
prova
prova
prova
ARTISTES

La ciutat com a laboratori de democràcia cultural

La ciutat com a laboratori de democràcia cultural

Quatre mesos. Unes jornades extenses. Un espai setmanal obert a l'exploració, el treball i l'impacte cap a noves maneres de gestionar i participar en la cultura. Un retorn dialogat amb la ciutat dels projectes que formen part de Cultura Viva. L’articulació de relacions entre allò públic i allò comunitari a través de la generació d’espais d’innovació.

Gestió comunitària. Recerca i acció. Economia social i solidària. Cultura lliure. De la recerca a l’experiència. De l’experiència al coneixement i la transformació: la ciutat com a laboratori de democràcia cultural.

Al llarg de tres edicions, la primera el març de 2016, les Jornades Cultura Viva han esdevingut un espai obert a l'exploració, el debat i l'impacte de noves maneres de gestionar i participar en la cultura. Un retorn dialogat amb la ciutat dels projectes, recerques i grups de treball que formen part de Cultura Viva. L’articulació de relacions entre allò públic i allò comunitari a través de la generació d’espais d’interacció i innovació.

ALTRES EDICIONS
ACCIONS RELACIONADES
XARXES RELACIONADES
PROJECTES RELACIONATS