Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Febrer - Abril 2024

Acrobàcies i humor: el circ t'espera al circuit!

15/02/2024
Aquests dies al BDC tens quatre propostes de circ plenes de valors com la pau, la solidaritat, la fraternitat i sororitat, l'humor, o la il·lusió.

Des del circuit volem que els valors del circ arribin a tots els districtes de la ciutat. Per això tenim programats per aquesta temporada fins a set propostes ben diferents de circ, de companyies locals i internacionals, i per a totes les edats. Divendres 16 i dissabte 17 de febrer trobaràs quatre d'aquests espectacles a diferents espais culturals de barri.

Torna una proposta que mescla humor amb tot tipus d'acrobàcies i que va omplir la setmana passada la Sala Milaway de Ciutat Vella: Hotel Bucarest, de la companyia TotalCirc, obre divendres les seves portes als Lluïsos d'Horta. Més acrobàcies i humor trobaràs a Penjats, de la companyia Los Colgados, el mateix dia al CC Tomasa Cuevas - Les Corts.

I si vols propostes més familiars, també el dia 16, la companyia Duo x Caso presenta el seu espectacle Solo de Dos, a la Sala Carlos Díaz de l'Institut Barri Besòs (pots reservar les entrades al CC del Besòs i el Maresme).

En aquesta edició hi ha artistes que han voltat arreu del món, com la brasilera Tita8lou, que presenta dissabte al Casal Font d'en Fargues, l’espectacle de clown Miss Margherita.

Compartir