Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Propera temporada tardor 2024

Dos nous espectacles entre les 11 propostes de la setmana

08/04/2024
D'una banda, l'humor i les acrobàcies de l'espectacle 'C'est pas Possible'; de l'altra la música, la dansa i la performance entrellaçades de la Bewis De La Rosa: són només dues de les onze propostes culturals d'aquesta setmana.

Usant el clown com a llenguatge, amb acrobàcies aèries i en comunicació directa amb el públic, l'espectacle 'C'est pas Possible' de Sempre Arriba - que s'estrena al circuit aquesta setmana - posa de manifest la dualitat que vivim per dins: hem après a ser eficaços, a complir terminis i expectatives, i ens hem oblidat de deixar-nos ser i gaudir.

Molt diferents són els llenguatges artístics que Bewis De La Rosa empra als seus directes. Perquè l’univers musical i escènic de l'artista manxega té clares referències a la tradició del seu lloc de naixement, on música, dansa i performance s'entrellacen. Al costat del so del productor musical G. Rams, al seu disc 'Rap Rural' - que presenta aquesta temporada del BDC - hi trobem elements del rap, hip-hop, latin i folklore, amb unes lletres carregades de discurs on apareixen el pensament crític, el transfeminisme, el decreixement, la ferida històrica i la salut mental.

Són només dues de les propostes que els dies vinents trobaràs als centres cívics i espais culturals de barri del circuit. Tenim fins a 11 espectacles diferents! Hi ha un que arriba a la seva darrera funció: 'Mi madre en bragas', l'obra de teatre de la Cia. Cándida que es representarà a la Sala Milaway de l'Institut Milà i Fontanals, el 13 d'abril.

I continuen les representacions de 'Des de l'ull de l'huracà', de Pau Carrió amb Laura Aubert, estrenada la setmana passada, i de 'L'home que perdia els botons', que diumenge va omplir l'espai exterior de l'Auditori Sant Martí i que el 12 d'abril pots veure a la plaça del CC Baró de Viver.

Compartir