Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Febrer - Abril 2024

Tornem amb 235 espectacles repartits en 34 escenaris de tots els districtes

26/01/2023
Del 9 de febrer al 5 de maig, el circuit cultural als barris celebra la seva edició número 13. S’hi podran veure 42 propostes culturals diferents que inclouen circ, teatre, dansa, música i cinema infantil i documental.

En total s’oferiran 235 funcions de 42 propostes culturals diferents repartides entre 34 equipaments culturals de proximitat, auditoris de centres educatius i centres cívics. Uns espectacles que han estat seleccionats per una comissió formada pels responsables dels centres cívics i per especialistes en les diverses arts presents al circuit.

Un dels nostres objectius és fer participar els veïns i veïnes. Les dues edicions del Barcelona Districte Cultural del 2022 van sumar 38.978 assistents! Algunes de les funcions que fem s’ofereixen amb passis especials per a escoles i instituts dels diferents barris i, en ocasions, els espectacles van acompanyats de col·loquis, xerrades i presentacions especials: en l’última edició, més d’un miler de persones van participar en alguna de les activitats culturals complementàries organitzades paral·lelament a algunes de les funcions.

Tota la programació està a la web. Entra, remena i tria, que hi ha de tot!

Compartir