Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Febrer - Abril 2024

Tornem a l'octubre!

10/05/2023
Hem baixat de l'escenari, guardat els instruments i apagat els projectors. Barcelona Districte Cultural tornarà a la tardor amb la 14a edició del circuit d'arts escèniques i audiovisuals

El teló del Barcelona Districte Cultural ja s'ha tancat i els escenaris de la 13 edició del circuit han quedat buits. No marxem de vacances perquè estem preparant com serà la nova programació, que arribarà aquesta tardor, d'octubre fins a Nadal.

Us podem avançar que hi haurà nous escenaris i que mantindrem una programació basada en les arts en viu i els audiovisuals per a tots els públics i gustos: de circ, de teatre, de cinema familiar, de dansa i de música. La pròxima edició serà la número 14 d'un circuit que va néixer la primavera del 2017 amb només 10 escenaris de la ciutat i que sobrepassa ja els trenta.

Ens veiem a la tardor, però recordeu que els escenaris continuen vius durant l'estiu, amb el festival Grec que arribarà a tota la ciutat! Cuideu-vos molt i seguiu-nos a les xarxes per estar informats!

Compartir