JORNADA// FER PARLAR DE TU AL CENTRE D’ART

4 febrer, 2022- 09.00h
4 febrer, 2022 - 09:00

Fer parlar de tu al Centre d'Art

Fer parlar de tu al Centre d'Art
Fer parlar de tu al Centre d'Art

 

Jornada per decidir juntes com mostrem les creacions col·lectives que s’han dut a terme en els dos anys de recorregut de La Trama, el programa de cultura, educació i territori de Fabra i Coats: Centre d’Art Contemporani de Barcelona.

Pensarem com instal·lar els vídeos, les imatges i els textos que hem generat en els diferents processos d’experimentació artística que hem compartit fins avui. Es farà en col·laboració amb el col·lectiu Lo Relacional, i implicarà tots els col·lectius que hi han participat, provinents de diversos centres educatius del territori: el Centre de Formació per a Adults Pegaso, l’Escola Pont del Dragó, l’Escola d’Art i Superior de Disseny Llotja, l’IES Martí Pous, l’IES La Sagrera i el Centre d’Acollida de Sant Andreu.

Durant la jornada, totes les participants dedicarem un temps a conèixer els processos de creació del programa per plantejar com i on voldríem mostrar-los, amb la doble intenció de proposar altres maneres d’apropar-nos a l’art i la cultura i poder fer del Centre d’Art un lloc per a tothom.

Programació