JORNADA// FER PARLAR DE TU AL CENTRE D’ART

4 febrer, 2022- 09.00h
4 febrer, 2022 - 09:00

Fer parlar de tu al Centre d'Art

La Trama. Fabra i Coats: Centre d'Art
Fer parlar de tu al Centre d'Art. La Trama

Fer parlar de tu al centre d'art.jpeg

La Trama. Fabra i Coats: Centre d'Art
Fer parlar de tu al centre d'art. La Trama

 

Jornada per decidir com mostrar les creacions col·lectives que s’han dut a terme en els dos anys de recorregut de La Trama, el programa de cultura, educació i territori de Fabra i Coats: Centre d’Art Contemporani de Barcelona.

Pensarem com instal·lar els vídeos, les imatges i els textos que hem generat en els diferents processos d’experimentació artística que hem compartit fins avui. Es farà en col·laboració amb el col·lectiu Lo Relacional, i implicarà tots els col·lectius que hi han participat, provinents de diversos centres educatius del territori: el Centre de Formació per a Adults Pegaso, l’Escola Pont del Dragó, l’Escola d’Art i Superior de Disseny Llotja, l’IES Martí Pous, l’IES La Sagrera i el Centre d’Acollida de Sant Andreu.

Durant la jornada, les participants dedicarem un temps a conèixer els processos de creació del programa per plantejar com i on voldríem mostrar-los, amb la doble intenció de proposar altres maneres d’apropar-nos a l’art i la cultura i poder fer del centre d’art un lloc per a tothom.

Programació