Clubs de lectura. Cicle Alimentació Sostenible: Comentari de l'assaig 'Ets el que menges', de Núria Coll

10/03/2023 14:29 h

Biblioteca Vila de Gràcia

Amb aquest cicle reflexionarem sobre la manera com l’alimentació d’avui dia influeix en les nostres vides i en el nostre entorn. Us proposem tres maneres de pensar l’alimentació, des d’un punt de vista filosòfic, científic i literari. Reflexionarem al voltant dels nostres hàbits alimentaris i de com poder practicar una alimentació més sostenible i respectuosa amb l’entorn i amb nosaltres mateixos.

Sessió inaugural: dissabte 1 d’abril a les 11.30 hores a la Biblioteca de Collserola, a càrrec de Núria Coll, autora del llibre  Ets el que menges.

Cal inscripció prèvia

  • 1a sessió: Biblioteca Sagrada Família. Dijous 13 d’abril a les 18.30 hores.

Es comentarà el llibre Podem salvar el món abans de sopar, de Jonathan Safran Foer. Sessió a càrrec de Juanjo García-Granero.

Cal inscripció prèvia

  • 2a sessió: Biblioteca Vila de Gràcia:  Dijous 11 de maig a les 18.30 hores.

Es comentarà l’assaig Ets el que menges, de Núria Coll, des d’un punt de vista més tècnic en relació amb la nutrició. Sessió a càrrec de Juanjo García-Granero.

Cal inscripció prèvia

  • 3a sessió: Biblioteca Gabriel García Márquez. Dijous 1 de juny a les 18.30 hores.

Sessió al voltat de la literatura i la cuina, es comentarà la novel·la  Como agua para chocolate, de Laura Esquivel i tastarem receptes innovadores. Sessió a càrrec de Juanjo García-Granero i Amanda Barba amb la col·laboració de la Fundació Alícia.

Cal inscripció prèvia