El Mercat d’Horta celebra el Carnestoltes amb una nova edició del Tasta'm

El proper dissabte 3 de febrer a les 10.30 h, el Mercat d’Horta celebrarà una nova edició de l’esdeveniment gastronòmic Tasta’M, que vindrà acompanyat de molta música i bon ambient a càrrec de Lola Van.

29/01/2024 13:18 h

Districte Horta-Guinardó

Un dels objectius d’aquesta iniciativa és reivindicar el producte fresc i de temporada. Per aquest motiu, coincidint amb la celebració de Carnestoltes, aquesta edició la tapa protagonista serà la botifarra d’ou.

Els dies previs, els comerços del mercat obsequiaran els seus clients amb tiquets que donaran dret a una tapa i una beguda durant el Tasta’M. A més, durant tot el matí, la furgoneta amb DJ de la Lola Van amenitzarà l’esdeveniment.

El Tasta’M busca dinamitzar els barris des d’un punt de vista gastronòmic i cultural. Els mercats són un punt de vertebració econòmica i social a la ciutat, a més d’actuar com a prescriptors de l’alimentació saludable i dels productes de temporada i de proximitat.

Aquest cicle, que es va iniciar el juny de 2022 al Mercat de la Barceloneta amb una musclada popular, està impulsat per l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona i la Federació de Mercats Municipals (FEMM).