El Nadal del comerç a Gràcia

Des de la Direcció de Comerç de l'Ajuntament de Barcelona, es proposen un seguit d'activitats per a tothom amb l'objectiu de celebrar les festes nadalenques a tots els eixos comercials de la ciutat.

14/12/2020 10:17 h

Districte de Gràcia

La programació és variada i incorpora activitats de dansa, titelles, teatre, concerts, espectacles visuals i dinamitzacions específiques de Nadal.

19/12/2020
Parc de la Creueta del Coll (Pg. Mare de Déu del Coll, 77)

  • La senyora Serafina. Dins d’un decorat colorista, màgic i intimista, la senyora Serafina ens anirà mostrant els plats preparats per al dinar de Nadal, guarnirà l’avet, donarà menjar al tió i enllestirà el pessebre. Ens recordarà com celebrem l’Any Nou i ens animarà a esperar la vinguda dels Reis d’Orient amb il·lusió i esperança. Finalment es mig endormiscarà amb un conte de Nadal.

22/12/2020
Pl. Lesseps, 1

  • L’explorador de botigues. És un viatger experimentat que volta arreu del món descobrint els misteris més ocults de la nostra història. Amb la seva audàcia intentarà descobrir el gran secret que s’amaga darrere dels tres Reis Mags d’Orient i tots els misteris que els envolten.

22/12/2020 (Pl. Lesseps, 1) i 23/12/2020 (Pl. Virreina, 1)

  • El Paseante. El públic entrarà en una carpa amb una atmosfera de fum i misteri, què trobaran a dins? Un intèrpret que sorgirà del públic mostrarà un seguit d’històries nadalenques inspirades en la nostra tradició amb un format de projecció poètica i amb molt sentit de l’humor.

23/12/2020
Pl. Virreina, 1

  • Concert de Nadales. Concert musical participatiu en format de duo en el qual es tocaran i cantaran cançons de Nadal representatives de diferents països d’arreu del món en la seva llengua d’origen. El públic participarà en l’espectacle aprenent a felicitar el Nadal en diferents idiomes.

02/01/2021
Pl. Diamant, 1

  • El senyor botiguer. L’espectacle parteix del record d’aquestes petites botigues on una botiguera o botiguer amable i carregat de paciència trobava sempre una solució adient per a una necessitat més o menys urgent.

Podeu consultar els horaris en aquest enllaç o a la guia de Nadal de Gràcia.

Els espectacles tenen una durada d’entre 15 i 20 minuts. Durant les representacions, se seguiran protocols de seguretat i higiene per evitar la propagació de la covid-19. En tot moment, el personal present durant l’activitat controlarà les distàncies de seguretat així com l’ocupació de l’espai disponible per garantir el compliment de la normativa. Tot el material i el mobiliari utilitzat serà desinfectat prèviament i posteriorment per garantir una seguretat total de les persones assistents i del personal artístic i tècnic.