El veïnat pren protagonisme al llibre ‘Pla de Barris’

El llibre ‘Pla de Barris. Barcelona 2015-2023’ recull una selecció dels projectes més innovadors del Pla de Barris, el programa de l’Ajuntament de Barcelona pensat i executat pels veïns i veïnes amb el repte de reduir les desigualtats socials.

25/01/2023 16:59 h

Ajuntament de Barcelona

Després de vuit anys de treball intens, el Pla de Barris ha aconseguit impulsar 1.400 actuacions destinades a reduir la precarietat i generar oportunitats als 23 barris més vulnerables de la ciutat. Es tracta d’intervencions integrals, transversals, quirúrgiques i innovadores en l’àmbit de les polítiques públiques i que ara es poden palpar a través d’aquest volum, que inclou alguns dels projectes més innovadors amb dades i amb la vivència de les persones que n’han estat protagonistes.

Podeu descarregar el llibre Pla de Barris. Barcelona 2015-2023 al BCNROC, el Repositori Obert de Coneixement de l’Ajuntament de Barcelona.

Col·lecció d’una Barcelona en transformació

El volum és el primer de la col·lecció “Barcelona en transformació”, que posa en relleu el model de ciutat i les pràctiques polítiques innovadores que s’hi han dut a terme entre els anys 2015 i 2023, i que properament incorporarà títols que versen sobre l’educació, la innovació democràtica, la Superilla Barcelona, l’habitatge i la transició ecològica.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades