Homenatge a Juan Marsé en el primer aniversari de la seva mort

16/07/2021 09:31 h

Dolors Gándara Sanz

El proper  diumenge 18 de juliol, a les 19 hores, coincidint amb el primer aniversari de la mort de Juan Marsé, tindrà lloc l’homenatge de  la ciutat de Barcelona a l’escriptor, a la Biblioteca El Carmel – Juan Marsé. L’homenatge també es podrà seguir en directe a través del canal de YouTube de l’Ajuntament de Barcelona.

L’homenatge, conduït pel periodista Juan Cruz, amic personal de Marsé, serà  un record emotiu i íntim per la biografia literària de l’escriptor.  L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, presidirà  l’acte, i comptarà amb l’assistència del tinent d’alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat, Joan Subirats, i membres de la família de l’escriptor.

Coincidint amb l’homenatge, la biblioteca inaugura l’exposició Juan Marsé (1933-2020). Memoria y porvenir sobre la vida de l’autor organitzada per Biblioteques de Barcelona amb la col·laboració de Círculo de Cultura Sinatrahem. L’exposició combina fotografies de l’arxiu familiar de l’escriptor amb textos del seu biògraf, Josep Maria Cuenca. Un dels apartats de l’exposició, que tindrà caràcter itinerant, es deté en la relació de Marsé amb el Carmel.

La Biblioteca El Carmel – Juan Marsé, especialitzada en “Novel·la barcelonina contemporània” compta amb un exhaustiu fons de novel·la i narrativa barcelonina des dels inicis del segle XX fins als nostres temps, on Barcelona és la protagonista i escenari de les històries.

Etiquetes associades a la notícia