La Festa Major de Gràcia s’adapta per prevenir la covid-19

La Festa Major de Gràcia se celebrarà enguany en les dates habituals, del 15 al 21 d’agost, i adaptarà totes les activitats per poder garantir el compliment de les mesures de prevenció de la covid-19 establertes per les autoritats sanitàries.

05/06/2020 16:47 h

Ajuntament de Barcelona

S’està treballant amb la Fundació Festa Major de Gràcia per definir els canvis necessaris, que es tractaran en una reunió amb festers i regidors dilluns, 8 de juny. La primera proposta preveu les mesures següents:

  • Totes les activitats han de complir les mesures de distanciament social i les recomanacions de salut pública, per tant, s’introduiran mesures de control de l’aforament, desinfecció d’espais, activitats amb cita prèvia i una senyalització específica amb les mesures preventives necessàries.
  • Els carrers podran fer un guarniment simbòlic al sostre, però no hi haurà elements de guarniment a terra ni portalades, per facilitar l’accés als carrers. Pel mateix motiu, tampoc no es podran instal·lar escenaris.
  • Les activitats s’hauran d’acabar com a màxim a les 23.00 hores i no es permetrà la festa nocturna, ni concerts ni balls a la nit ni a la matinada.
  • El pregó es llegirà en un espai interior amb l’aforament limitat i es retransmetrà en directe telemàticament el dia 14 d’agost.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades