La Bàscula es pintarà així

La proposta 'Jovedelik' del Rughi és la guanyadora del concurs MurBas per decorar la façana de l'Espai Jove La Bàscula amb la participació del jovent del barri que en fa ús. S'hi han presentat 23 propostes, entre les quals un jurat format també per joves ha triat la d'aquest jove artista.

23/09/2020 14:29 h

Mupert

La sessió de deliberació amb el jurat, format per vuit joves de 16 a 25 anys, va tenir lloc dilluns passat. La dinamització i guia de la sessió per part de Difusor, entitat especialitzada en intervencions a l’espai públic, va promoure un debat ben interessant durant dues hores i mitja. En la decisió també es van tenir en compte les opinions de l’equip de dinamització de l’Espai Jove La Bàscula i de les tècniques del Districte de Sants-Montjuïc. Els i les joves participants al jurat també participaran en la intervenció a la façana, pintant-hi directament en les zones habilitades, que començarà el proper 7 d’octubre.

Podeu veure totes les propostes que s’han presentat al concurs MurBas en una exposició temporal de totes elles que tindrà lloc del 29 de setembre al 6 de novembre al bar de l’Espai Jove La Bàscula.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades