Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

Obre al públic la Clariana de les Glòries

La Clariana de les Glòries ha obert al públic de la ciutat i ofereix un servei de gandules, taules, cadires i para-sols, així com activitats dirigides i de lleure en un pulmó verd de la ciutat que disposa d’un espai d’una hectàrea amb gespa.

28/09/2021 13:37 h

Ajuntament de Barcelona

El servei que s’engega està pensat per a l’estada, treballar, llegir, conversar o relaxar-se i està gestionat per una empresa d’inserció laboral que, a més, farà tasques d’informació de les activitats futures, el funcionament de l’espai i els entorns.

La Clariana de les Glòries està oberta d‘11.00 a 20.00 hores entre els mesos d’abril i octubre i d’11.00 a 19.00 hores entre els mesos de novembre i març.

Una programació d’activitats definida amb les entitats

Fins al mes de desembre es treballarà la proposta de model de gestió de l’espai, que funciona com un equipament a l’aire lliure. Les entitats i els equipaments dels voltants participaran en la programació d’activitats.

Així, la coproducció permetrà definir activitats periòdiques i de temes diversos que tinguin en compte la pedagogia i sensibilització sobre el verd i la biodiversitat, tant per a la ciutadania en general com per a escoles i instituts.

Durant l’estiu, a la Clariana de les Glòries s’ha dut a terme una prova pilot per al desenvolupament d’activitats. Les més destacables han estat el suport als casals d’estiu de l’Escola Bressol Municipal Leonor Serrano i l’Escola Gaia; les activitats infantils, que han permès a 920 famílies gaudir de l’espai els dissabtes i diumenges, i el taitxí, que va iniciar-se el mes de juliol amb una vintena de participants.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades