Concert "L’OBC a La Mercè"

Inici

L’OBC a La Mercè

Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, OBC

Barcelona

Clàssica / simfònica

 

Amb una llarga trajectòria, iniciada el 1944 sota la batuta d’Eduard Toldrà, l’OBC, l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, és una formació compromesa amb el gran repertori simfònic, el patrimoni musical català i la nova creació, un altaveu de la modernitat musical al sud d’Europa amb un fort compromís social i fermament arrelat a la nostra ciutat.

La plaça Major de Nou Barris, al davant del magnífic recinte de la seu del Districte, serà l’escenari de L’OBC a la Mercè, el concert que l’OBC oferirà per celebrar la festa gran de Barcelona dins la seva programació simfònica i coral. Amb Julio García Vico a la direcció, l’orquestra interpretarà la Simfonia núm. 5 en mi menor, op. 64, de Txaikovski, un dels grans mestres simfònics que, en aquesta obra, composta en un moment de crisi artística i vital, va voler representar l’home que lluita contra el seu destí. És tracta d’un assumpte recurrent en la creació artística i que, en la de Txaikovski, adquireix un to melancòlic i personal.

L’Obertura de Faust, op. 46 d’Emilie Mayer, compositora romàtica alemanya, autora de simfonies, obres de cambra, lieder, una òpera i diverses obertures, completarà un vespre musical d’alta volada.


Anar al final del mapa

Llista de punts que es mostren al mapa

  Anar al principi del mapa
  • Pl Major de Nou Barris, 1
  • Nou Barris
  • la Guineueta
  • 08042 Barcelona

  Altres activitats al mateix espai i dia