Barcelona Cultura
Vés al contingut

El pregó dels infants

Divendres 7, 10.00 h
Plaça de Sant Jaume

El pregó dels infants és una activitat educativa adreçada a l’alumnat de 3r, 4t i 5è de primària, per a la promoció i la difusió dels drets dels infants. Té com a objectiu iniciar els més petits en la participació ciutadana i la corresponsabilitat. Enguany, el pregó se celebra a la plaça de Sant Jaume, davant l’alcaldessa de Barcelona i el consistori municipal sota el lema de “Moguem-nos a Barcelona respectant el medi ambient". Hi actuarà la companyia Xiula, que oferirà l’espectacle participatiu Donem-li una volta al cos.

Fira d’Artesania de Santa Eulàlia

Del 7 al 9, i el 12 de febrer, de 9.00 a 21.00 h
Avinguda de la Catedral

Per Santa Eulàlia, artesans i artesanes del ram de la roba, la fusta, la terrissa, el metall o l’alimentació natural munten les seves parades a l’avinguda de la Catedral per oferir-vos els seus productes elaborats a mà.

Els protocols de l’Àliga

Divendres 7, 20.00 h
Sortida a la plaça de Sant Jaume

Recorregut: plaça de Sant Jaume, carrer de Jaume I, plaça de l’Àngel, carrer de l’Argenteria, carrer dels Sombrerers, placeta de Montcada, passeig del Born, carrer de Santa Maria, Fossar de les Moreres i plaça de Santa Maria. Arribada a la plaça de Santa Maria del Mar cap a les 20.50 h. 21.00 h, Ball de l’Àliga, interior de la basílica de Santa Maria del Mar

L’Àliga de la Ciutat, acompanyada per la Coronela de Barcelona, els Ministrers Espremulls, el Lleó de Barcelona, els Gegants de Santa Maria del Mar i els Trabucaires d’en Perot Rocaguinarda, que constitueixen el seguici dels Protocols de l’Àliga, encapçala una solemne desfilada que surt de la plaça de Sant Jaume i culmina en un dels actes més emotius i transcendents de la celebració: el tradicional Ball de l’Àliga al presbiteri i davant l’altar major de la basílica de Santa Maria del Mar.

L’Àliga de la Ciutat de Barcelona, documentada des del segle XIV, tenia el privilegi de ballar dins les esglésies i el seu ball es considerava l’honor més gran que es podia fer als visitants il·lustres. El Decret de Nova Planta i les prohibicions del 1771 van minvar el seu simbolisme fins a fer-la desaparèixer. L’any 1989, l’Àliga de Barcelona va ser recuperada dins del Projecte de recuperació de la imatgeria festiva de la Barcelona vella.

NU(e)S

Divendres 7, 20.15 h
Plaça de Sant Jaume
Un espectacle de l’Esbart Maragall

NU(e)S explora les nostres arrels com a punt de partida per a la construcció d’un futur al qual només s’arriba a través del conflicte. Una reflexió sobre el canvi, la revolta, i la por a allò que ens és desconegut. El primer espectacle creat i coreografiat íntegrament per l’Esbart Maragall, que es despulla i se sincera per afrontar aquest nou repte.

La Casa dels Entremesos

De dimarts a dissabte, de 10.00 a 13.00 h i de 16.00 a 19.00 h; diumenge i dilluns, tancat
Plaça de les Beates, 2

www.lacasadelsentremesos.cat

Exposició permanent:
Imatgeria festiva barcelonina: gegants, nans, bestiari i titelles

Exposicions temporals:
200 anys de castells a Barcelona: 50 anys fent pinya
Una producció de Castellers de Barcelona.

1938. El barri de la Catedral sota les bombes. Les Festes de Sant Roc poc abans i poc després de la guerra
Una producció de l’Associació de Festes de la Plaça Nova.

Dijous, 6 de febrer, 18.00 h
Presentació del llibre en sistema braïlle : El conte de la Víbria
Organitza l’Associació de Festes de la Plaça Nova

Dijous 6 de febrer, 20.00 h
Presentació del CD Músiques del MercèDansa
Organitza l’Esbart Català de Dansaires

Dissabte, 8 de febrer, 11.30 h
Titelles tradicionals:
En Panxito cuiner i el dimoni Banyeta
Obra representada amb titelles centenaris a càrrec de Titelles Sebastià Vergés

Ruta-concert pels orgues de Ciutat Vella

Dissabte 8 de febrer, entre les 10.00 i les 17.30 h

Activitat gratuïta. Aforaments limitats.

Més informació
Inscripció prèvia a aquí.

Una oportunitat única per conèixer i escoltar set dels principals orgues de Ciutat Vella que es van salvar de la guerra i que han estat restaurats els darrers anys. Diversos organistes professionals ens explicaran els secrets d’aquests preuats instruments i ens oferiran un breu concert. La ruta inclou els orgues del Palau de la Música, la Seu Catedral de Barcelona, la Basílica dels Sants Just i Pastor, la Basílica de Santa Maria del Mar, la Basílica de la M.D. de la Mercè, el Palau Güell i la Capella de l'Esperança.

XVIII Mostra de Gegantons de les colles de la Coordinadora i XVI Mostra de Gegantons i altres elements d’escola

Dissabte 8, 10.00 h
Plaça dels Àngels

Cercavila: 11.00 h. Recorregut: plaça dels Àngels, carrer d’Elisabets, plaça i carrer del Bonsuccés, la Rambla, carrer de Ferran, plaça de Sant Jaume (arribada, cap a les 12.15 h).

Les figures infantils de les colles de geganters i de les escoles, que han estat creades al llarg dels anys per fomentar la participació dels nens i nenes en el món geganter i que han estat exposades des del 2 de febrer, desfilen plegades pels carrers de la ciutat i s’acomiaden fins a la propera trobada a la plaça de Sant Jaume.

XVII Trobada Sardanista Infantil de Santa Eulàlia

Dissabte 8, 10.30 h
Plaça de Sant Jaume
Amb la Cobla Contemporània

Les noves generacions de sardanistes es tornen a reunir en aquesta gran trobada anual per ballar la dansa nacional.

Festa Bastonera de Santa Eulàlia

Dissabte 8, 11.00 h
Av. Catedral

Cercavila: 11.45 h. Recorregut: plaça Nova, carrer dels Arcs, Portal de l’Àngel, carrer de Santa Anna, carrer de la Canuda, plaça de la Vila de Madrid, carrer de Francesc Pujols, carrer del Duc, plaça de la Cucurulla, carrer del Pi, plaça de Sant Josep Oriol, carrer de la Palla, carrer dels Banys Nous, baixada de Santa Eulàlia, plaça de Sant Felip Neri, carrer de Montjuïc del Bisbe, carrer del Bisbe i plaça de Sant Jaume.

Mostra de balls: 13.30 h, plaça de Sant Jaume

Les colles bastoneres de Barcelona volen donar a conèixer els diversos balls de bastons que conviuen a la ciutat i també han convidat d’altres colles de Catalunya i de fora que ens mostraran la diversitat i la riquesa d’aquest ball. Enguany ens visitaran les Danses Guerreres de la Todolella, de la comarca dels Ports, a Castelló, que s’uniran a la proverbial força i vitalitat dels Bastoners de l’Arboç. A més, el Ball de Panderos del Vendrell i el de Vilanova ens oferiran una mostra d’aquesta dansa germana que, en lloc de bastons, fa servir panderetes.

Les colles barcelonines amfitriones que participen a la Diada són els Bastoners de Barcelona, els de l’Esbart Català de Dansaires, els de Gràcia, els del Poble Sec, els del Casc Antic, els del Raval, els de Ballets de Catalunya, el Ball de Bastons del Clot, els d’El Bastó de Sarrià, la Bastonera d’Horta i la Colla Ball de Bastons de Sant Andreu.

XVII Mostra d’Esbarts Dansaires Infantils i Juvenils

Dissabte 8 a les 12.00 h
A l’avinguda de la Catedral

La dansa tradicional popular es manté ben viva i es transmet a les noves generacions de dansaires que formen part dels nombrosos esbarts infantils i juvenils del nostre país. Per Santa Eulàlia, es reuneixen a l’avinguda de la Catedral per fer-nos gaudir dels seus balls i de la seva passió per la dansa.

Amb la Cobla Ciutat de Terrassa, dirigida per Jordi Núñez, participen en la mostra els esbarts següents:

Dissabte 8: Esbart Català de Dansaires, Esbart Ciutat Comtal, Esbart Sant Martí, Esbart Maragall

Diumenge 9: Esbart Sant Jordi, Esbart Joventut Nostra, Ballets de Catalunya, Bitrac Dansa Igualada

El Ball de Santa Eulàlia, amb l’Esbart Santa Eulàlia

Dissabte 8, 17.00 h
A l’avinguda de la Catedral

L’Esbart Santa Eulàlia, amb la Cobla Ciutat de Granollers, ens ofereix a l’avinguda de la Catedral una representació moderna del Ball de Santa Eulàlia.

Els batecs de la Laia. <br>IX Trobada de Tabalers

Dissabte 8, 17.00 h
Plaça Reial

Cercavila: plaça Reial, passatge de Colom, la Rambla, carrer de Ferran, plaça de Sant Jaume

 

Els tabalers de les colles de diables i bestiari de foc de Barcelona s’apleguen a la plaça Reial amb motiu de la IX Trobada de Tabalers per evocar, amb els seus repics eixordadors, els batecs del cor de santa Eulàlia. Serà una gran tabalada per escampar el ritme i el so de la festa pels carrers del barri Gòtic.

Actuació de l’Esbart Català de Dansaires

Dissabte 8, 17.30 h
A l’avinguda de la Catedral
Amb l’acompanyament musical de la Cobla Ciutat de Granollers

Fundat l’any 1908, l’Esbart Català de Dansaires és el més antic de Catalunya.

Ruta Eulalienca

Dissabte 8 i diumenge 9 de febrer, 18 i 18.30 h
Sortida des del Fossar de les Moreres

Activitat gratuïta. Més informació i inscripció prèvia a barcelona.cat/santaeulalia.

L’Associació Cultural Joan Amades us descobrirà els indrets i els racons de Barcelona relacionats amb la llegenda de santa Eulàlia, en una ruta guiada que, fins i tot, tindrà acompanyament musical.

Els correfocs

Dissabte 8, 18.15 h i 20.15 h

Correfoc dels petits diables i les bèsties petites

Dissabte 8, 18.15 h, plaça de Sant Jaume

Recorregut: plaça de Sant Jaume, carrer de Ferran, la Rambla, passatge de Colom i plaça Reial.

XXIX Correfoc de Santa Eulàlia

Dissabte 8, 20.15 h, plaça Reial

Recorregut: plaça Reial, passatge de Colom, la Rambla, carrer de Ferran, plaça de Sant Jaume.

Quan ja és fosc, les bèsties de foc i els diables surten al carrer esperonats pel repic eixordador dels tabals i es reuneixen per iniciar una cercavila de disbauxa i pirotècnia. Inauguren els actes de foc els nens i les nenes, amb el correfoc dels petits diables i les bèsties petites de dissabte al vespre, fet a la seva mida. Més tard, comença el Correfoc de Santa Eulàlia: el Drac, la Víbria, la Tarasca, la Mulassa, el Bou, l’Arpella i el Dofí dansen entre flames i guspires amb els diables de la Kinta Forka, els del Barri Gòtic i els Tarascaires, fins a arribar a la plaça de Sant Jaume i al final del correfoc.
Com a final de festa i després del castell de focs hi haurà un concert per a tothom: diables, bestiari i públic participant.

ATENCIÓ:

La festa del foc és un dels moments més divertits de Santa Eulàlia, però cal viure-la amb la màxima precaució. Si hi voleu participar, no oblideu que:

  • Us heu de posar una gorra, un mocador de coll i roba de màniga llarga i camals llargs. Vestiu sempre de cotó, no feu servir materials sintètics. Heu de dur un calçat còmode per córrer quan calgui.

  • Tingueu una cura especial si aneu amb infants i manteniu-vos a una distància prudencial del foc. No deixeu anar els nens i nenes de la mà i recordeu que, per a ells i elles, hi ha un correfoc a mida en què la intensitat del foc és menor.

  • Si el correfoc passa per davant de casa vostra o de la vostra botiga, retireu els tendals, tapeu els vidres i abaixeu les persianes.

  • Ni alcohol ni vidre: mentre duri el correfoc, eviteu l’alcohol. I, si porteu una beguda, procureu que no sigui ni en ampolla ni gots de vidre. El vidre trencat constitueix un perill.

  • No oblideu que el correfoc és molt divertit, però, si no respecteu les normes bàsiques de seguretat, també és perillós. Afegiu-vos a la festa, però gaudiu-ne amb seny!

  • Recordeu que sempre heu de seguir les indicacions del servei d’ordre, que estarà ben identificat.

<i>Eulàlia</i>, un espectacle de dansa a la Catedral

Dissabte 8, 21.00 h
Catedral de Barcelona

L’Esbart Ciutat Comtal presenta, per vuitè any consecutiu, Eulàlia (premi Ciutat de Barcelona 2013), un espectacle de música i dansa que es representa a l’interior de la Catedral de Barcelona, damunt la cripta que acull el sepulcre amb les relíquies de santa Eulàlia, per homenatjar la patrona i enaltir els valors de la llibertat, la igualtat i la justícia.

Dirigida pel coreògraf Lluís Calduch i amb música del compositor Francesc Cassú, Eulàlia recrea la vida de la santa des de la seva professió de fe fins a la crucifixió, passant pels martiris que li van infligir, a través de seqüències de ball, quadres d’interpretació gestual i composicions amb moviments coreogràfics que prenen com a referència les manifestacions folklòriques i religioses de la cultura popular catalana.

Matinada de grallers

Diumenge 9, 8.00 h
Baixada de Santa Eulàlia

De bon matí, la música de les gralles i els tabals desfilen pels carrers del barri Gòtic us recordarà que la ciutat celebra la festa major d’hivern. Feu cas de la crida i sortiu al carrer per gaudir de les festes de Santa Eulàlia.

 

Els Falcons de Barcelona

Diumenge 9, 10.20 h
Plaça de Sant Jaume

Actuació inicial i cercavila: 10.00 h.

Recorregut: plaça Nova, carrer del Bisbe, plaça de Sant Jaume.

Els Falcons de Barcelona sortiran en cercavila des de la plaça Nova i passaran pel carrer del Bisbe on, davant la porta de Santa Eulàlia del claustre de la Catedral, bastiran una figura en honor de la patrona. A la plaça de Sant Jaume, els Falcons construiran les seves espectaculars figures humanes, que desafien l’equilibri i la gravetat i que no us deixaran indiferents. A més de les construccions clàssiques dels Falcons, com ara l’escala o la pira, a aquesta colla de Barcelona li agrada innovar i arriscar-se per oferir-nos contínuament figures noves. Els Falcons de Barcelona es van presentar a les festes de Santa Eulàlia del 2003 i tenen el seu origen en el Sokol (en txec, ‘falcó’), una associació gimnàstica creada a Praga el 1862 que va estendre el seu model per diversos països europeus, entre els quals hi ha Catalunya, on es va implantar cap al 1928.

XXXVIII Trobada de Gegants a Ciutat Vella i Seguici de Santa Eulàlia

Diumenge 9, 10.30 h
Trobada a la plaça Reial

Diumenge 9, 10.30 h, trobada a la plaça Reial; 11.30 h, inici del Seguici

Ball de Santa Eulàlia i ofrena floral, 12.00 h, baixada de Santa Eulàlia

Balls de la Laia, de l’Àliga i dels Gegants de la Ciutat, i Ball de Santa Eulàlia, 13.15 h, plaça de Sant Jaume

Recorregut: plaça Reial, passatge de Colom, la Rambla, carrer de la Portaferrissa, plaça de la Cucurulla, carrer dels Boters, plaça Nova, carrer del Bisbe, carrer de Sant Sever, baixada de Santa Eulàlia, carrer dels Banys Nous, carrer de Ferran, plaça de Sant Jaume.

Els gegants de totes les colles geganteres de Barcelona, i d’alguna de fora de la ciutat, es reuneixen en aquesta gran trobada a la plaça Reial per integrar-se després al Seguici de Santa Eulàlia, l’acte més antic i un dels més solemnes de la festa major d’hivern. La primera edició, que es va celebrar l’any 1983, amb només dues colles, va ser l’origen de les festes de Santa Eulàlia contemporànies.

La gegantona Laia i el penó de Santa Eulàlia encapçalen la cercavila, seguits del Seguici Popular de Barcelona: els Gegants de la Ciutat, l’Àliga, el Lleó i els altres membres del bestiari històric. A continuació, encapçalats pels Gegants del Pi i els de la Plaça Nova, la resta de gegants, nans i gegantons concentrats a la plaça se sumen al Seguici, que els portarà fins a la plaça de Sant Jaume. A les 13.15 h, aproximadament, se celebren els balls de la Laia, de l’Àliga i dels Gegants de la Ciutat i, per acabar, el Ball de Santa Eulàlia, a càrrec dels Gegants nous de la Plaça Nova.

Diada castellera amb les colles de Barcelona

Diumenge 9, 11.00 h
Plaça de Sant Jaume

Les colles castelleres de Barcelona, Sants, la Vila de Gràcia, el Poble-sec, la Sagrada Família, la Jove de Barcelona, la de Sarrià i també els Esquerdats, la de l’Esquerra de l’Eixample es congreguen a la plaça Nova a les 10.15 hores del matí per sortir plegades cap a la plaça de Sant Jaume. S’inicia el cercavila al carrer del Bisbe, les colles aixequen uns pilars en honor de la patrona davant la porta de Santa Eulàlia del claustre de la Catedral. A les 11.00 hores, a la plaça de Sant Jaume, les vuit colles realitzaran una actuació conjunta feta a l’antiga. Les colles alçaran els seus 3 castells de manera simultània i en un temps limitat a 90 minuts. Aquesta diada és la primera que fan les colles i enceta la temporada castellera.

XII Trobada de Puntaires

Diumenge 9, 11.00 h
Carrer dels Arcs i Portal de l’Àngel

Cinc-centes puntaires arribades d’arreu de Catalunya paren els seus coixins, fils, boixets, patrons i agulles al llarg del carrer dels Arcs i del Portal de l’Àngel, per mostrar-nos la seva mestria en l’art de fer puntes de coixí, una activitat que va tenir una gran importància en la indústria tèxtil catalana entre el segle XVIII i mitjan segle XX. No us perdeu el so inconfusible dels milers de boixets de fusta sota els moviments hàbils dels dits de les artesanes que mantenen viva aquesta tradició.

XVII Mostra d’Esbarts Dansaires Infantils i Juvenils

Diumenge 9 a les 12.00 h
A l’avinguda de la Catedral

La dansa tradicional popular es manté ben viva i es transmet a les noves generacions de dansaires que formen part dels nombrosos esbarts infantils i juvenils del nostre país. Per Santa Eulàlia, es reuneixen a l’avinguda de la Catedral per fer-nos gaudir dels seus balls i de la seva passió per la dansa.

Amb la Cobla Ciutat de Terrassa, dirigida per Jordi Núñez, participen en la mostra els esbarts següents:

Dissabte 8: Esbart Català de Dansaires, Esbart Ciutat Comtal, Esbart Sant Martí, Esbart Maragall

Diumenge 9: Esbart Sant Jordi, Esbart Joventut Nostra, Ballets de Catalunya, Bitrac Dansa Igualada

<i>Eulàlia</i>, un espectacle de dansa a la Catedral

Diumenge 9, 16.45 h
Catedral de Barcelona

L’Esbart Ciutat Comtal presenta, per vuitè any consecutiu, Eulàlia (premi Ciutat de Barcelona 2013), un espectacle de música i dansa que es representa a l’interior de la Catedral de Barcelona, damunt la cripta que acull el sepulcre amb les relíquies de santa Eulàlia, per homenatjar la patrona i enaltir els valors de la llibertat, la igualtat i la justícia.

Dirigida pel coreògraf Lluís Calduch i amb música del compositor Francesc Cassú, Eulàlia recrea la vida de la santa des de la seva professió de fe fins a la crucifixió, passant pels martiris que li van infligir, a través de seqüències de ball, quadres d’interpretació gestual i composicions amb moviments coreogràfics que prenen com a referència les manifestacions folklòriques i religioses de la cultura popular catalana.

Ballada doble de sardanes amb la Cobla Ciutat de Terrassa i la Cobla Mediterrània

Diumenge 9, 17.00 h
Av. de la Catedral de Barcelona

Per Santa Eulàlia comença la temporada sardanística, una dansa imprescindible de la festa major. Trieu una rotllana i afegiu-vos-hi per gaudir del ball. Organitzat per l’Agrupació Cultural Folklòrica Barcelona.

Fantàstics! Cercavila, mostra de balls i lluïments de foc de bestiari

Diumenge 9, 17.00 h
Palau de la Virreina

Recorregut de la cercavila: la Rambla, carrer de Ferran, plaça de Sant Jaume

Mostra de balls i lluïments de foc: 17.45 h, plaça de Sant Jaume

L’Atzeries, el Bretolàs, en Nèbula, l’Hydros, el Tolc, la Bèstia de Parets del Vallès, el Magnafoc de Vilobí del Penedès i la resta de bèsties que participen en la mostra Fantàstics! sortiran en cercavila del Palau de la Virreina per fer els seus balls i lluïments pirotècnics a la plaça de Sant Jaume.

Desfilades musicals i <i>big band</i>

Diumenge 9, 18.00 h
Portal de l'Àngel i pl. Sant Josep Oriol

Banda Simfònica Roquetes - Nou Barris de Barcelona: Recorregut: Portal de l'Àngel, c. dels Arcs, pl. Nova, c. del Bisbe, pl. de Sant Jaume

Banda del Col·legi del Pare Manyanet de Barcelona: pl. Sant Josep Oriol, pl. del Pi, c. del Cardenal Casañas, La Rambla, c. Ferran, c. del Call, pl de Sant Jaume

Concert

Plaça de Sant Jaume, a les 18.45 h

Les dues bandes faran cercaviles separades per trobar-se a la plaça de Sant Jaume, on actuaran conjuntament com una big band.

Cerimònia del Penó de Santa Eulàlia

Dimecres 12, 9.45 h
Plaça de Sant Jaume

El dimecres 12 de febrer comença amb la tradicional cerimònia de col·locació del penó de Santa Eulàlia a la balconada principal de l’Ajuntament, a càrrec de l’alcaldessa de Barcelona, acompanyada dels regidors, mentre sonen Els Segadors. Tot seguit la gegantona Laia farà la seva tradicional balladeta saludant el penó de Santa Eulàlia, que presidirà la diada tota la jornada.

Audicions de carilló des del Palau de la Generalitat

Dimecres 12, de 12.00 a 12.15 h i de 18.00 a 18.15 h
Carrers del barri Gòtic

Programa festiu

Horaris subjectes a modificacions per raons de força major

Organitza: Generalitat de Catalunya.

Ballada de sardanes amb la Cobla Sant Jordi - Ciutat de Barcelona

Dimecres 12, 18.30 h
Plaça de Sant Jaume

Una gran ballada de sardanes per celebrar plegats la diada de Santa Eulàlia, copatrona de Barcelona, i la festa major d’hivern.

La Passejada de les Laies i el Ball de Santa Eulàlia

Dimecres 12, 18.30 h
Sortida des del Palau de la Virreina

Recorregut: la Rambla, carrer del Cardenal Casañas, plaça del Pi i trobada de gegantes a la plaça de Sant Josep Oriol.

Cercavila: 19.30 h. Recorregut: carrer del Pi, plaça de la Cucurulla, carrer dels Boters, plaça Nova, carrer del Bisbe, carrer de Sant Sever, baixada de Santa Eulàlia, carrer dels Banys Nous, carrer de Ferran, plaça de Sant Jaume (Ball de Santa Eulàlia, cap a les 20.25 h).

Per la diada de Santa Eulàlia, totes les gegantes de Barcelona canvien de nom i passen a dir-se “Laia” per celebrar un dels actes més antics i significats de la festa major d’hivern. Després de trobar-se a la plaça de Sant Josep Oriol, les gegantes inicien una processó encapçalada per les Laies de la plaça Nova i del Pi i per la gegantona Laia, en una passejada que les durà fins a la plaça de Sant Jaume.

Abans, però, cap a tres quarts de vuit del vespre i quan passa per la baixada de Santa Eulàlia, la comitiva s’atura davant la imatge de la patrona per fer-li una ofrena floral i ballar, amb la música dels grallers, el Ball de Santa Eulàlia, a càrrec de la Laia i la Laieta, les gegantes de la plaça Nova. A la plaça de Sant Jaume, un cop tot el seguici ha desfilat sota el penó de Santa Eulàlia col·locat al balcó de l’Ajuntament, les mateixes gegantes repeteixen el ball —en versió llarga per a cobla— al mig de la plaça, acompanyades per la Cobla Ciutat de Barcelona.

L’auca de Santa Eulàlia, el barri oblidat

Dissabte 15, 17.00 h
Plaça de Can Basté

Entre grallers i timbalers, acompanyarem a l’Eulàlia de can Basté a descobrir la seva història.

17.15 h Cercavila

18.00 h Santa Eulàlia de Vilapiscina, el barri oblidat, espectacle

A càrrec dels Gegants de Nou Barris
Més informació a www.canbaste.com