Un cap de setmana per viure intensament Montjuïc

Els dies 8 i 9 d'octubre s'hi faran més de 60 activitats, entre les quals actuacions de música, dansa i teatre, itineraris i jornades de portes obertes.

08/09/2022 - 16:45 h

La segona edició de “Viu Montjuïc, el Parc de la Cultura” portarà més de 60 activitats a aquest indret de la ciutat el cap de setmana del 8 i 9 d’octubre. Es tracta d’un esdeveniment per posicionar el parc de Montjuïc com un espai obert, accessible, net i segur, amb una oferta cultural, de natura i de lleure de qualitat per al conjunt de la ciutadania.

Una trentena d’equipaments de Montjuïc uneixen forces per dur a terme activitats pròpies i accions conjuntes en cocreació i col·laboració entre ells, i oferir així als barcelonins i barcelonines una nova oportunitat per redescobrir i fer-se seu el parc. Hi haurà des d’itineraris guiats pel parc fins a jornades de portes obertes i visites guiades als equipaments, i també actuacions de música, dansa i teatre. En aquesta edició s’incorpora una zona de restauració i esbarjo als jardins de Joan Brossa. No caldrà inscripció prèvia, excepte en els casos que la idiosincràsia de l’activitat exigeixi un aforament limitat.

Enguany, a més dels 22 equipaments coorganitzadors del projecte inicial, s’incorporen de manera plena a “Viu Montjuïc, el Parc de la Cultura” altres entitats culturals dels barris limítrofs del parc que formen part de la Taula de Cultura Comunitària del Poble-sec i de l’Eix de Cultura i Memòria de la Marina (amb el suport dels seus respectius plans de desenvolupament comunitaris), així com el Centre Superior de Música Jam Session del barri Font de la Guatlla. La primera edició de “Viu Montjuïc” es va celebrar l’octubre de 2021 i hi varen assistir 37.000 persones.

La programació de la segona edició estarà disponible a partir del 29 de setembre en aquest enllaç.