Exposició 'Art i natura. Un segle de biomorfisme'

CaixaForum Barcelona

From 28/09/2023 to 14/01/2024

Translator ofgoogle :

La fascinació per les formes de la natura és tan antiga com l’art. A través d’una col·lecció de peces del Centre Pompidou, aquesta exposició reflexiona sobre el passat i el present de la relació entre l’art i la natura, entre la cultura i la ciència.

En aquesta època, en què, sota el jou de múltiples crisis —climàtica, ecològica i territorial—, la natura, tal com la coneixem, està en perill de desaparèixer, s’imposa la necessitat de reconsiderar els nostres vincles amb el món que ens envolta i del qual depenem.

Aquesta exposició presenta unes vuitanta peces de la col·lecció del Musée National d’Art Moderne – Centre d’Art Georges Pompidou, amb una presència important d’artistes de les últimes dècades que han aportat nous punts de vista compromesos. Pintura, escultura, fotografia, disseny i arquitectura en un recorregut transversal, estructurat en quatre seccions temàtiques: metamorfosi, mimetisme, creació i amenaça. En una presentació que renuncia a la categorització didàctica o a la cronologia, els visitants s’endinsaran en l’univers de la natura, que, en l’era digital, sembla que és l’última mostra de puresa i veritat.

CaixaForum Barcelona

Districte:
Sants-Montjuïc
Neighborhood:
la Font de la Guatlla

If you would like to make a correction related to this activity...

LET US KNOW

Timetable

Others
Occur on
CaixaForum Barcelona

If you would like to make a correction related to this activity...

LET US KNOW