Rehabilitació d'equipaments d'exhibició teatral

Bases generals reguladores de les subvencions per a inversions en rehabilitació, modernització i dotació d’equipament tècnic destinades a espais privats de creació, experimentació, difusió i comerç cultural de la ciutat de Barcelona

L’Institut de Cultura ha obert la convocatòria de subvencions destinades a finançar projectes que tinguin com a objectiu la rehabilitació, la modernització i la dotació d'equipament tècnic d'espais privats de creació, experimentació, difusió i comerç cultural, oberts al públic, que duguin a terme la seva activitat a la ciutat de Barcelona per a l’any 2017.

Amb aquesta convocatòria, l’ICUB vol cooperar en la millora, la modernització i l'adequació a les normatives vigents dels establiments privats de creació, producció, difusió i comerç cultural de la ciutat de Barcelona.

El termini de presentació de sol·licituds acaba el proper dia 16 d’octubre de 2017

 

Notícies

Escenari d'un concert del BAM

El BAM Cultura Viva treballa des de la coproducció público-comunitaria amb entitats, col·lectius i persones diverses vinculades a la cultura de Barcelona en el marc de les festes de La Mercè.

Detall de la galeria d’accés al túnel circular, tota plena d’aigua. Al fons s’observa part del túnel circular. Foto: SABCN

Localitzades les estructures soterrades del projecte inacabat de metro al carrer Nou de la Rambla de l’any 1931. Aquest projecte, iniciat l’any 1930 i mai completat, pretenia executar una nova línia de metro que creués tot el Raval, enllaçant la ja existent estació del Liceu amb una nova parada a l’Avinguda Paral·lel.

​Joana Hurtado

Ja s’ha resolt el concurs per a la direcció de la Fàbrica i Centre de les Arts Contemporànies de Barcelona Fabra i Coats.

La Capella

Els projectes per al Barcelona Producció 2019-2020 es poden presentar fins al dilluns 6 de maig a les 11 hores. La convocatòria, adreçada a la comunitat artística de Barcelona i la seva àrea d’influència, incentiva la realització de projectes que necessiten recursos de producció i suport institucional per dur-se a terme i que segueixen de prop les línies discursives de l’art actual.