Tornar

Un moment de l'activitat.
Alguns dels objectes exposats.

El millor disseny de l'any en família!

El Museu del Disseny proposa un joc de dinàmica lliure perquè les i els més joves de casa entrin en el món del disseny de manera didàctica i divertida.

Des de primers de juny, i fins a finals d’agost, el Museu del Disseny de Barcelona exhibeix una mostra (‘El millor disseny de l’any’) que reuneix mig miler de productes i projectes fets per professionals i estudiants de disseny gràfic i industrial, arquitectura, interiorisme i comunicació audiovisual i seleccionats pels jurats dels premis FAD (Foment de les Arts i del Disseny). Una panoràmica del millor disseny del 2021 que es pot recórrer a través de quatre itineraris multidisciplinaris: bellesa, sostenibilitat, inclusivitat i innovació tecnològica. I és que, cada vegada més, les propostes respectuoses amb l’entorn i la biodiversitat, les que fomenten l’accessibilitat i la diversitat i les que indaguen en les possibilitats de la tecnologia, els materials i els nous processos i tècniques de creació, tenen una major significació dins el món de la creació d’objectes i instruments útils per a la comunitat. És el disseny com a servei a la societat, i no només per al gaudi individual.

El FAD, amb la col·laboració del Museu del Disseny, vol acostar aquest món a tota la família, i per aquest motiu ha ideat un recurs en forma de joc de dinàmica lliure perquè les nenes i els nens coneguin els processos creatius que donen lloc a estris i aparells que simplifiquen algunes accions quotidianes; i que ho facin, a més, tot divertint-se. Aquest recurs pot demanar-se gratuïtament al taulell d’informació del museu, i conté materials i petites activitats que instruiran la canalla alhora que convertiran la seva visita a l’exposició en una experiència lúdica. El millor disseny de l’any en família! és per tot plegat una proposta didàctica i participativa.  

Data de publicació: Dilluns, 25 juliol 2022
  • Comparteix