Tornar

Una de les propostes del Teatre Lliure inclosa en el Quadern.
Coberta del Quadern Cultura.

Viu la cultura amb el teu Quadern

Les i els estudiants de 1r d’ESO poden assistir a espectacles i participar en activitats als equipaments culturals de la ciutat.

A partir de l’1 d’octubre, el Quadern Cultura s’obre, com sempre, per apropar l’oferta cultural de Barcelona al públic juvenil. Concretament, a les noies i nois nascuts l’any 2009 que comencen l’ESO, i que juntament amb una persona adulta acompanyant podran gaudir de franc d’espectacles, concerts i altres activitats artístiques i culturals. Una programació àmplia i engrescadora (teatre, música, dansa, circ i exposicions) que tindrà lloc en els teatres, auditoris i espais patrimonials més importants de la ciutat.

Per beneficiar-se de l’extensa oferta de Quadern Cultura caldrà que accediu a la seva pàgina web i que seguiu les indicacions que trobareu a l’apartat ‘Com funciona’: n’hi haurà prou amb registrar-s'hi, introduir-hi el codi que haureu rebut a casa i validar-lo. Aquesta senzilla operació us donarà accés ja a tot el ventall de propostes culturals publicades en el Quadern. Així de fàcil!

El Teatre Lliure, el Mercat de les Flors, el Teatre Nacional de Catalunya, el SAT! Sant Andreu Teatre, el Gran Teatre del Liceu, el Palau de la Música i L’Auditori són els espais on podreu viure experiències escèniques extraordinàries, mentre que una vintena de museus i espais expositius (entre d'altres, el Museu de la Música, el Museu Marítim, el Born Centre de Cultura i Memòria, CaixaForum Barcelona, el MACBA, el CCCB, la Fundació Joan Miró i el Museu Frederic Marès) us esperen per mostrar-vos les obres que s’exposen a les seves sales.

Aprofiteu una ocasió única. El Quadern Cultura us dona accés lliure a la programació cultural de la ciutat.

Data de publicació: Dilluns, 27 Setembre 2021
  • Comparteix