Tornar

Una taula de Nadal parada en el cartell que anuncia les funcions d'aquest joc teatralitzat

Un 'escape room' teatralitzat a La Fontana

Segur que heu anat al teatre alguna vegada i que algun cop us heu evadit d'una escape room, però heu fet mai totes dues coses a la vegada?

El col·lectiu escènic Nòmades Teatre porta el divendres, 28 de gener a les dependències de l'Espai Jove La Fontana, al barri de Gràcia, Meri Crimsmas, una proposta singular que té tant de joc de taula com de escape room o de funció teatral.

Podreu conèixer la història i contribuir a resoldre el misteri en equips d'entre cinc i sis persones. Però, quin és el misteri? Doncs tot passa durant les festes de Nadal a casa de la família Mas on, pel que sembla, s'ha produït un crim: la Meritxell Mas és morta i no només no se sap qui l'ha matat sinó que, a més, el cos tampoc no ha aparegut...

És una creació de Nòmades Teatre, un "grup de teatre crític de la Vila de Gràcia", com es defineixen ells mateixos, nascut l'any 2014 a l'Ateneu Popular La Barraqueta i que des de fa una temporada s'ha instal·lat a l'Espai Jove La Fontana.

L'espectacle s'oferirà amb taquilla inversa, de manera que tothom farà l'aportació que consideri justa un cop hagi gaudit de la proposta. Els i les espectadores que vinguin amb nens i nenes de més d'un any tindran a la seva disposició una ludoteca per tenir la canalla entretinguda mentre participen en el joc.

Si voleu saber què li va passar a la Meritxell Mas i penseu que podeu ajudar a esclarir les circumstàncies de la seva mort, veniu a l'Espai Jove La Fontana, però abans consulteu al seu web tota la informació sobre la proposta.

Data de publicació: Divendres, 21 Gener 2022
  • Comparteix