Què és Entitats i Empreses + Sostenibles?

És el conjunt d'entitats, empreses i altres organitzacions que, amb la signatura del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat, assumeixen la seva coresponsabilitat en la construcció d'una Barcelona més sostenible i es comprometen a contribuir-hi, cadascuna des del seu àmbit.
 

 

Després de l'aprovació del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat l'any 2002, l'Agenda 21 de Barcelona començà la fase anomenada Acció 21, centrada en concretar les actuacions per avançar col·lectivament cap a l'assoliment dels objectius fixats. Amb la renovació del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat el 2012, Acció 21 adquirí el nom d'Entitats i Empreses + Sostenibles.

 

Díptic Entitats i Empreses + Sostenibles

 

Entitats i Empreses + Sostenibles forma part d’una xarxa encara més gran, Barcelona + Sostenible, en la que hi ha més de 1.800 entitats, empreses, organitzacions, comerços, centres educatius i universitats, entre altres, totes elles signants del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat de Barcelona 2012-2022.

 

 

Ciutadania + SostenibleEscoles + SosteniblesEntitats i Empreses + SosteniblesComerç + SostenibleAjuntament + Sostenible

 

Missió

La nostra missió és acompanyar les entitats, empreses i les organitzacions a incorporar criteris de sostenibilitat en tots els àmbits.

Visió

Volem que les entitats, empreses i organitzacions de Barcelona siguin un referent en l’àmbit de la sostenibilitat i els agents i principals protagonistes del canvi.

Valors