Sant Jordi

Dia del Llibre i de la Rosa a Barcelona 2020

El Sant Jordi 2020 va coincidir amb l’estat d’alarma per la crisi de la covid-19 i el vam viure des de casa. Davant d’aquesta situació, el sector editorial, llibreter i florista va organitzar el Dia del Llibre i de la Rosa, que es va celebrar el 23 de juliol.

Garantint les mesures de seguretat i prevenció necessàries per evitar la propagació del coronavirus, professionals del llibre i la rosa van posar parades als carrers, davant dels seus establiments. 

El 23 de juliol vam celebrar un dia del llibre i de la rosa de proximitat evitant desplaçaments i aglomeracions.

Una dona mira llibres a la Sala Ciutat

Apropa’t a la Sala Ciutat

La llibreria especialitzada en publicacions sobre la nostra ciutat on trobaràs les darreres novetats i tot el catàleg de llibres que edita i coedita l’Ajuntament de Barcelona. La llibreria compleix totes les mesures de seguretat davant la covid-19, i durant aquest dia gaudiràs del 10% de descompte en la teva compra. 

Barcelona Llibres

Consulta el web de Barcelona Llibres i troba-hi totes les publicacions municipals, tant les edicions en paper que es poden comprar a les llibreries com les digitals que es poden descarregar gratuïtament.

El meu Sant Jordi T'espera Open video Recomanacions per a la teva llista de lectures

Recomanacions per a la teva llista de lectures

Consulta les recomanacions de lectura en forma de vídeo que els escriptors i escriptores ens van fer arribar aquest Sant Jordi. Ada Castells, Carlos Zanón, Javier Cercas o Jenn Díaz són alguns dels autors que ens expliquen els llibres que més els han fascinat.

Nena asseguda sobre una taula llegint un llibre en un passadís de la biblioteca

#devorallibres, el joc de la Barcelona literària

Endinsa’t en la vessant més literària de la ciutat amb aquest joc en línia de les Biblioteques de Barcelona, Betevé i la Fundació Barcelona Comerç.

Piles de llibres

#TotComençaEnUnaLlibreria

Campanya conjunta del sector editorial per reivindicar el valor del llibre i les llibreries mitjançant la compartició d’experiències al voltant de la lectura. Participa-hi!

Enamoram2020

El  Centre de Normalització Lingüística de Barcelona convida la ciutadania a participar a l’#enamoram2020: un concurs de declaracions d'amor en català per escrit, en vídeo o en forma d’àudio. Les declaracions cal publicar-les a les xarxes socials la setmana del 20 al 26 de juliol amb les etiquetes #enamoram2020 i #SantJordiCPNL.

Comparteix aquest contingut