Sant Jordi

Sant Jordi a Barcelona 2020

Aquest Sant Jordi 2020 el viurem d’una manera diferent. Per la seguretat de tots, aquest 23 d’abril el celebrarem des de casa, amb múltiples activitats, i donant suport als nostres llibreters de confiança, que, ara més que mai, necessiten que els siguem fidels.

Les llibreries de proximitat són les nostres botigues de somnis, d’històries impossibles, de vides inventades, i cal que un cop tornin a obrir continuïn sent els nostres proveïdors de llibres.

Des de l’Ajuntament, t’ajudem a fer la llista de properes lectures amb les propostes de diferents autors i a passar una Diada de Sant Jordi amb activitats que podràs fer des de casa.

#SantJordiBCN20

Sant Jordi des de casa

T’enyoro, llibreria del barri...

Per Sant Jordi, volem donar suport a les llibreries de proximitat, als autors i a les editorials locals. Són dies per llegir des de casa, per descobrir llibres...

Barcelona Ciutat de la Literatura ha reunit autores i autors de renom que, des de casa i a través de vídeos, ens fan les seves recomanacions per compartir els llibres imprescindibles que podrem adquirir un cop el confinament ens permeti tornar a la nostra llibreria habitual. A banda dels autors i autores, també ens proposen llibres directores i directors de biblioteques.

Enguany, Sant Jordi a la ciutat ens mostra la història d’amor entre els llibreters, les biblioteques de barri i els veïns. Llegim llibres i compartim roses reals i virtuals per no oblidar que el 23 d’abril és Sant Jordi i que ho viurem des de casa. 

...el meu Sant Jordi t’espera

El meu Sant Jordi T'espera Open video Recomanacions per a la teva llista de lectures

Recomanacions per a la teva llista de lectures

Són dies de llegir des de casa. Ada Castells, Carlos Zanón, Javier Cercas o Jenn Díaz són alguns dels escriptors i escriptores que ens han fet arribar les seves recomanacions en format de vídeo per tal que gaudeixis de Sant Jordi amb els llibres i els autors i autores que els han fascinat.

Voldràs afegir-los tots a la teva llista!

Descobreix totes les recomanacions

Empar Moliner i Julià Guillamon Open video Reviu el diàleg de Sant Jordi amb Empar Moliner

Reviu el diàleg de Sant Jordi amb Empar Moliner

Empar Moliner va conversar amb el crític Julià Guillamon sobre el contingut de la seva obra, l’exercici de la lectura i el paper de les biblioteques en la seva formació literària.

Bodegó de llibres

Barcelona Llibres des de casa

Barcelona Llibres posa a disposició de tota la ciutadania llibres de descàrrega gratuïta en format PDF per seguir llegint durant aquests dies en què ens hem de quedar a casa.

Portada dibuixada per un nen d'Alícia al país de les meravelles de Lewis Carroll

Per Sant Jordi dibuixa la portada del teu llibre preferit

Famílies, quin llibre us està ajudant més durant el confinament? Ens el dibuixeu? Esteu fent treballs manuals per tenir roses?  A estimatdiari.barcelona viurem la diada des de casa, amb altres nens i nenes de la ciutat.

Balcó decorat amb roses de Sant Jordi Open video Decora el teu balcó amb roses

Decora el teu balcó amb roses

Ens afegim a les múltiples iniciatives ciutadanes que animen a tothom a omplir els balcons amb roses fetes a mà i motius de Sant Jordi.

Guarnim la ciutat per Sant Jordi #totsfemsantjordi #santjordialsbalcons

Comparteix aquest contingut