Home / Activitats de l'Arxiu Lliure 'Dilluns d'arxiu'

A partir d'aquesta temporada l'Arxiu Lliure té una programació pròpia d’activitats presencials. Consolidem així els Dilluns d’arxiu amb xerrades amb testimonis de la història del teatre, un mercat de material patrimonial, visionats d’espectacles antics, audicions de concerts de l’Orquestra de Cambra Teatre Lliure, campanyes de catalogació i crides especials perquè gent propera al Lliure vingui a explicar els seus records, i alimentar així col·lectivament la memòria l’Arxiu Lliure.

Les activitats proposades guarden sempre una relació entre el passat i el present, entre l’arxiu i la programació actual. Les dates concretes i els testimonis que hi participaran s’aniran anunciant al llarg de la temporada.

Fitxa

16/10/23 - GRATUÏT

Visionat comentat de Tot esperant Godot de Samuel Beckett, direcció Lluís Pasqual (1999), amb Bernat Cardoner, César Fraga i Marta López-Orós.

20/11/23 - GRATUÏT

Audició comentada de peces seleccionades de l’Orquestra de Cambra Teatre Lliure amb Jaume Cortadellas, Josep Pons i Lluís Vidal, fundadors de l'orquestra.

18/12/23

Tertúlia sobre la il·luminació en espectacles de textos clàssics amb María Domènech.

22/01/24

Relat gràfic: narrativa visual dels espectacles a través de la fotografia.

19/02/24

Recordar el Palau de l’Agricultura entre 1962 i 1984 amb Jaume Esteve, antic gerent i responsable del Mercat de la Flor Viva durant els anys 80. Activitat relacionada amb l’exposició Les cases del Lliure: vells espais, nous significats.

18/03/24

Recordar el Lliure dels primers anys i la Barcelona queer i dissident dels anys 70 i 80 amb Juan Villegas, personal de neteja del Teatre Lliure dels primers anys. Activitat relacionada amb els espectacles de la temporada que tenen Barcelona de rerefons.

22/04/24

La història del Lliure a través dels llibres de comptabilitat: recordar la censura i les despeses per explicar una època.

27/05/24

Conversa i visionat de material en paper sobre el disseny gràfic del Lliure al llarg del temps.

17/04/24

Visionat comentat d’un espectacle històric del Teatre Lliure.

Horaris

Teatre Lliure - Arxiu

Adreça:
Pl Margarida Xirgu, 1
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
el Poble-sec
Població:
Barcelona

Segueix-nos a les xarxes

Casal de Barri Espai 210

Sagrada Família | Adreça: C/ Padilla, 210 | Tlf: 930153733