Jornada d'Interculturalitat

23/05/2023 - 18:06 h

Marina. El Casal de Barri la Vinya acull aquest dissabte una jornada d'intercanvi intercultural amb tallers, exposicions, tastos gastronòmics...

El Casal de Barri la Vinya acull aquest dissabte una jornada d'intercanvi intercultural amb tallers, exposicions, tastos gastronòmics... La jornada també servirà per presentar la Taula d'Interculturalitat que s'ha creat en el marc del Pla Comunitari.

Programa de la jornada

11 h – Obertura dels espais culturals: exposicions, tastos de menjar i tallers de cultures romaní (FAGIC i Escola Dominical Undebel), àrab (comunitat islàmica Dar Al-Quran), índia (Urmila Devi). També un punt informatiu de serveis del territori: VilaVeïna, Taula de Dones i d’Interculturalitat, Associació Guineocatalana Bisila, Mujeres Unidas Entre Tierras (MUET), Oficina per la No Discriminació, Xarxa de Voluntariat.

12 h – Tallers per a totes les edats de ventalls (CB La Vinya) circ social (Mans a les Mans), fotografia documental (CB La Vinya i Jordi Oliver), ball (Soul Dance Area, CB La Vinya), pintacares (AV la Vinya) i henna (Busha).

12.30 h – Pica-pica popular.

14 h – Dinar de germanor (cal fer-hi reserva).

16 h – Actuació de ball de Dancing Ganesh (Bollywood).

Amb la col·laboració de Jessi-k-afe, Farah, Associació Marroquina per a la Integració dels Immigrants “Benhattab”, Dancing Ganesh, FAGIC, Escola Dominical Undebel, Associació Guineocatalana Bisila, Taula de Dones i d’Interculturalitat de la Marina, OND, VilaVeïna, Concilia, Jordi Oliver, Imagina’t, MUET, Busha, Tom Silebo i Soul Dance Area.

Interculturaliquè?

La interculturalitat és el conjunt de relacions de contacte i d’intercanvi entre cultures diferents. És el procés d’interacció en què aquests subjectes es constitueixen, a la vegada que es comuniquen.

La Taula d’Interculturalitat és un espai de diàleg entre persones que conviuen als barris de la Marina per posar en valor la diversitat i l’intercanvi cultural. Es troben un dijous al mes a les 18 h de forma presencial a diferents espais del barri. Pots contactar-hi per donar un cop de mà i participar…

• Per correu-e: participaciolamarina@gmail.com
• Presencialment: Casal de Barri la Vinya, c. Alts Forns, 87, baixos
• Instagram: @InterculturalitatlaMarina