Jornades 2018 Cultura Viva
Jornades 2018 Cultura Viva
Del 25/01/2018 al 26/01/2018
prova
prova
prova
ARTISTES

Un espai obert a l'exploració, el debat i l'impacte de noves maneres de gestionar i participar en la cultura

Un espai obert a l'exploració, el debat i l'impacte de noves maneres de gestionar i participar en la cultura

Enguany les Jornades Cultura Viva es presenten com un espai de treball i reflexió conjunta, un punt de trobada i posada en comú de les recerques i els projectes que s’estan duent a terme en el sí de Cultura Viva. Unes jornades que proporcionaran una panoràmica de totes les línies de treball iniciades i un aprofundiment a partir dels grups de treball proposats.

Cultura Viva, des de les darreres jornades realitzades l’any 2016, s’ha desenvolupant com un programa obert que busca reconèixer i afavorir els espais de participació, circulació i coproducció cultural a Barcelona. Un programa transversal coordinat per l’Institut de Cultura de Barcelona en col·laboració amb diferents àrees de l’Ajuntament de Barcelona, entitats i projectes socials i culturals de la ciutat.

Cultura Viva treballa des de la relació i la complicitat entre les comunitats, les institucions i els espais independents de la cultura a partir del reconeixement de la diversitat present als ecosistemes culturals i l’enfortiment de la producció cultural descentralitzada, participada i en xarxa a partir dels següents eixos: democràcia, innovació, diversitat, gestió comunitària, noves economies culturals.