Cursa de la Mercè 2022
Inici/ Cursa Mercè Jove

Cursa Mercè Jove Bimbo Global Race

Enguany, la Cursa de la Mercè Bimbo Global Race inclou una nova modalitat dirigida als joves nascuts entre el 2007 i el 2011 que vulguin fer esport i unir-se a una de les curses més emblemàtiques de la ciutat: la Cursa Mercè Jove Bimbo Global Race.

Córrer és una de les pràctiques més accessibles i fàcils de dur a terme. Per això, si heu nascut entre el 2007 i el 2011 us convidem a participar i a posar-vos la samarreta dissenyada per l’ocasió. Aquesta nova modalitat compta amb dues distàncies a córrer en funció de l’edat: 0,8 i 1,6 kilòmetres.


FITXA TÈCNICA

DIA DE LA CURSA: 17 de setembre de 2023.

SORTIDA: Aquesta cursa tindrà lloc un cop hagin arribat a meta els participants de les modalitats 10K i 2K. Es preveu que s’iniciï a partir de les 11.30 hores.

L’entrega de trofeus als guanyadors i les guanyadores s’efectuarà un cop hagin finalitzat aquestes.

DISTÀNCIA: 0,8 km (una volta) i 1,6 km (dues voltes).

ITINERARI: Sortida des de l’avinguda Reina Maria Cristina, continuació per l’avinguda Rius i Taulet fins al carrer de Mèxic, gir per tornar a l’avinguda Rius i Taulet fins al carrer de la Guàrdia Urbana i arribada a la meta, situada a l’avinguda Reina Maria Cristina.


Reglament

 1. La Cursa de la Mercè Bimbo Global Race es celebrarà el dia 17 de setembre amb sortida des de l’avinguda de la Reina Maria Cristina la proba de 10 km i des de la cruïlla dels carrers Sepúlveda i Comte Borrell la prova 2K. En finalitzar aquestes i a partir de les 11.30 hores, es celebrarà la primera edició de la Cursa Mercè Jove Bimbo Global Race, començant per la categoria 2011 i fins la 2007.

 2. 2. Poden participar en la Cursa Mercè Jove Bimbo Global Race els joves nascuts entre els anys 2007 i 2011.

 3. La cursa transcorrerà al voltant de l’avinguda de la Reina Maria Cristina i l’avinguda de Rius i Taulet.

 4. Categories, distàncies i hora aproximada de sortida: el circuit és de 800 metres, les proves de 1.600 metres faran dues voltes.

  ANY DE NAIXEMENT HORA D'INICI DISTANCIA
  2011 i 2010 11:30 AM 800 metres
  2009, 2008 i 2007 11:45 AM 1,600 metres

  L’organització es reserva el dret de modificar al seu criteri les distàncies i/o categories fins a quatre dies abans de les curses.

 5. Les inscripcions tenen un cost de 3 euros, IVA inclòs, amb xip blanc i samarreta. S’hauran de fer per internet des del web de la Cursa de la Mercè Bimbo Global Race, fins el dia 11 de setembre o en arribar als 1.500 inscrits.

 6. El dorsal i la samarreta es podran recollir els dies 15 de setembre, entre les 11.00 i les 20.00 hores, i el dia 16 de setembre, entre les 10.00 i les 19.00 hores, al Pavelló d’Itàlia, a la plaça Carles Buïgas, just davant de la Font Màgica.

 7. És obligatori participar amb el dorsal ben visible.

 8. Les curses seran cronometrades de forma oficial i tots els i les participants rebran una medalla, avituallament i esmorzar gentilesa de Bimbo.

 9. La recaptació de les inscripcions es destinarà íntegrament com a donació a l’Associació in via (més informació a l’apartat La Mercè solidària). La inscripció només serà vàlida un cop s’hagi fet efectiu el pagament. A més, Bimbo, com a patrocinador principal, aportarà per cada inscrit i inscrita 20 llesques de pa que aniran destinades al Banc dels Aliments de Barcelona.

 10. L’Organització no es farà responsable d’accidents físics i/o materials que les persones participants puguin causar a la resta ni patir elles mateixes. Els pares o tutors legals assumiran en tot cas els danys que puguin patir o causar els i les menors.

 11. Drets d’imatge, difusió i distribució: Les imatges (fixes i/o en moviment) dels i les participants en aquest esdeveniment de caràcter esportiu podran ser utilitzades per l’organització amb la finalitat únicament d’informar, promocionar i consultar l’edició en què han estat fetes.

 12. Hi haurà trofeu per als tres primers i primeres de cada cursa i medalla per a tots els i les participants. Una mateixa persona no pot participar en més d’una cursa.

 13. La inscripció implica l’acceptació del present reglament. Si voleu fer qualsevol consulta sobre la Cursa Mercè Jove Bimbo Global Race podeu contactar amb merce@lasansi.com.


Fira d'Atenció al Corredor

La Fira d'Atenció al Corredor s’ubica al Pavelló d’Itàlia, a la plaça Carles Buïgas, just davant de la Font Màgica. Els horaris d’atenció són els següents

 • Dia 15 torn de matí, d'11.00 a 15.00 h, i torn de tarda, de 15.00 a 20.00 h.
 • Dia 16 torn de matí, de 10.00 a 15.00 h, i torn de tarda, de 15.00 a 19.00 h.

S'ha de respectar el dia i la franja horària escollida.

No es faran canvis de samarretes.

Per recollir el dorsal i el xip, cal portar el comprovant corresponent de la inscripció realitzada i el DNI o passaport. En cas de recollir-lo en nom d'una altra persona, és necessari portar el comprovant més una fotocòpia del DNI o passaport d'aquesta.


**El revers del dorsal dels i les participants s'ha de complimentar amb les dades del corredor/a. El telèfon que s'ha de indicar és el de la persona de contacte en cas d'accident, no el del/la participant.