Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Octubre - Desembre

Abaixem el teló!

28/12/2022
Amb la projecció de 'Dunia i altres curts del món' del Petit Cineclub al Centre Cívic Teixonera, la 12a edició del Barcelona Districte Cultural s'acomiada fins d'aquí a unes setmanes quan comenci el cicle de primavera.

Abaixem el teló d'aquest circuit que vam iniciar el 6 d'octubre! Durant tretze setmanes hem portat a la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona espectacles i propostes de teatre, música, dansa, circ i cinema per a tots els públics: en total han estat més de 230 funcions obertes repartides entre 34 d'aquests equipaments dels deu districtes de la ciutat.

La previsió, quan falta encara el recompte d'assistents dels darrers espectacles del circuit de tardor 2022, dona una xifra entre 18.500 i 19.000 espectadors totals. Si sumem els 19.400 que van assistir a les representacions de l'anterior edició celebrada durant la primavera d'enguany, el total de l’any està al voltant de les 38.000 persones.

Funcions accessibles o parcialment accessibles

Molt més que un festival d’arts escèniques, música i audiovisuals, el circuit apropa la cultura a tots els públics de la ciutat i ho fa amb una aposta per espectacles que comptin amb diferents elements que facilitin la seva total comprensió. Per aquest motiu, a banda que els 34 espais que han participat en aquesta 12a edició són completament accessibles per a persones amb mobilitat reduïda, un total de 17 funcions han disposat de mesures d’accessibilitat com guies en Braille i subtítols, interpretació en llengua de signes catalana o espanyola, bucle magnètic, audiodescripcions o visites tàctils 30 minuts abans d’algunes propostes.

 

 

Compartir