Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Propera temporada tardor 2024

Enfilem la recta final de la quinzena temporada!

22/04/2024
Queden pocs dies per abaixar el teló de la 15a temporada del circuit. Però encara hi ha moltes funcions i espectacles per a descobrir i viure: Circ, teatre, música en directe, dansa i cinema d'animació infantil. Treu la teva agenda cultural i apunta els que més t'agradin. Ens acompanyes?

Estem a punt de tancar una nova edició, la quinzena, però encara queden cinc dies de circuit i 11 espectacles diferents de teatre, dansa, circ, música en directe i cinema infantil. Fem un repàs?

Dues obres de teatre imprescindibles

Queda un últim passi de Des de l'ull de l'huracà, al CC Casinet d'Hostafrancs; si encara no has vist l'obra de Pau Carrió amb Laura Aubert, aprofita i fes la teva reserva a través de la nostra web. També queden dos passis més de CR#SH (Tothom pot caure), la proposta que ens porta la Cia Mea Culpa i que ens parla de la salut mental als adolescents, a La Farinera del Clot i al CC Tomasa Cuevas - Les Corts.

Moltíssima dansa

En els últims dies de circuit s'han concentrat quatre propostes de dansa. Aprofita i reserva les teves entrades si encara no t'has deixat atrapar pel duet format per la francesa Clémentine Télesfort i el català Lisard Tranis a Scotoma; si no has participat a Handle with care; si no has descobert Soy Madera o no t'has emocionat amb les transformacions de l'EGO.

La música sempre és millor en directe

Dues cantautores amb dues propostes musicals de molta personalitat: per una banda l'Eva Sierra, que et presentarà la seva col·lecció de cançons plenes de veritat i emoció al CC Cotxeres Borrell; i per l'altra, Bewis De La Rosa, que et transportarà al seu particular univers de Rap Rural a l'Ateneu Fort Pienc, al CC Urgell i a Can Basté.

Circ a l'aire lliure

Amb la primavera els vespres s'allarguen. Per això, hi ha la possibilitat de gaudir d'un espectacle de circ a l'aire lliure. Tenim dues propostes per a tu i la teva família: les acrobàcies aèries i el clown de C'est pas Possible, a l'exterior del Centre Cultural Albareda, i l'espectacle de perxa xinesa de Jordi Panareda a L'home que perdia els botons, a la Plaça del Poeta Boscà del CC Barceloneta.

Compartir