Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Propera temporada tardor 2024

Un dia amb 9 propostes culturals de lliure accés

12/04/2024
Treu la teva agenda cultural i apunta tota la cultura que avui divendres t'oferim als centres cívics i espais culturals de barri: dansa, teatre, música en directe i circ!

Aquesta setmana han començat els concerts de la manxega Bewis De La Rosa al BDC. El seu particular univers musical i escènic a les presentacions del seu disc 'Rap Rural' ha omplert fins ara tots els escenaris del circuit. Aquesta tarda ho torna a fer al CC Barceloneta. Si vols, pots apuntar-te a la llista d'espera: registra't com a usuari del centre per tal d'agilitzar els tràmits i adreça't a l'equipament o escriu un e-mail a info@civicbarceloneta.com.

Però hi ha dues propostes musicals gratuïtes més aquesta tarda! L'huracà de soul i de funk de la Marina BBFace & The Beatroots actua al CC La Sagrera "La Barraca" per presentar el disc Little by Little; mentre que al CC Bon Pastor trobaràs el flamenc experimental de la proposta '88M' de la pianista Miranda Fernández.

Al final de la Rambla del Carmel, tocant al mirador d'Horta, estrenarem al circuit l'espectacle de clown i acrobàcies 'C'est pas Possible' de la cia. Sempre Arriba. I continuarem amb les representacions de 'Des de l'ull de l'huracà', de Pau Carrió amb Laura Aubert, al CC Urgell i de 'L'home que perdia els botons', que diumenge passat va omplir l'espai exterior de l'Auditori Sant Martí i que aquesta tarda pots veure a la plaça del CC Baró de Viver.

Si t'agrada la dansa, no et pots perdre aquesta tarda 'Scotoma' a partir de les 19.30 hores al CC Parc Sandaru. Es tracta d'una peça de la cia. Clementine & Lisard que ens proposa una reflexió sobre allò que veiem i allò que percebem.

Per a tota la família...

També hi ha propostes familiars com l'espectacle musical 'Rebobina!' de la Cia. CapGira, que ocuparà l'escenari del CC El Coll - La Bruguera - a partir de les 18:30 hores - i que transportarà a través de la història de la música als infants.

Una altra bona manera per a començar el cap de setmana amb la família és amb el Petit Cineclub. Aquest mes projectem al circuit el film d'animació El viatge d'Ernest i Célestine. Tens dues opcions per veure-la avui divendres 12 d'abril: al CC Vil·la Urània (17.30 hores) o al CC Joan Oliver 'Pere Quart' (18 hores).

Compartir