Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Propera temporada tardor 2024

Quinze espectacles diferents t'esperen al circuit

15/04/2024
Circ, teatre, música en directe, dansa i cinema d'animació infantil: ja pots apuntar a la teva agenda perquè molts espectacles arribaran a la seva darrera funció els dies vinents.

El 27 d'abril tancarem l'edició de primavera del Barcelona Districte Cultural, però encara queden quize dies d'espectacles i funcions als Centres Cívics i espais culturals de barri. Aquesta setmana tenim fins a 15 propostes per a tots els gustos i totes les edats. Hi ha circ, teatre, música en directe, dansa i cinema d'animació infantil. Ja pots apuntar a la teva agenda perquè molts espectacles arriben a la seva darrera funció els dies vinents: reserva les entrades i no et quedis sense veure el recorregut per la història de les músiques de la cia. CapGira a 'Rebobina!'; el directe de Ruïnosa y las Strippers de Rahola, el de la Miranda Fernández amb '88M' o el de la Carlota Flâneur presentant en solitari el seu darrer disc 'Uncertainty', entre altres propostes.

Dansa per a tothom!

Els set dies vinents trobaràs a la programació del circuit tres propostes de dansa que porten l'expressió del moviment espais ben diferents. 

Per exemple 'Handle with care', la peça de la Diana Gadish va estrenar l’any 2016 a la Fira de Tàrrega i que d'una manera lúdica, a través de l’humor, ens mostra la fragilitat de l’ésser humà i la necessitat de cuidar-nos entre nosaltres. És un espectacle de dansa que juga amb elements simples, com capses de cartó i papers, i amb la plasticitat de les formes i les atmosferes que la ballarina crearà el 20 d'abril a l'exterior del CC Sarrià.

'El baile de la zurda' s'acomiada del circuit traslladant la seva celebració del ball a l'escenari del CC Baró de Viver. No et perdis la darrera funció de LaCerda al circuit!

Per últim, la companyia Roberto G. Alonso torna aquesta setmana al BDC amb l'espectacle familiar 'Marúnica', un viatge iniciàtic, poètic i lúcid, que portarà als infants al món de Maruja Mallo, la fascinant pintora de la generació del 27, per descobrir-los la seva particular simbologia surrealista i connectar-la amb l’imaginari dels nens i nenes amb l’objectiu de despertar la seva creativitat.

Compartir