Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Acabem abril amb 19 propostes culturals per a tots els públics

24/04/2023
Encetem la recta final d'aquesta edició del Barcelona Districte Cultural apropant als barris una oferta variada d'arts escèniques i audiovisuals.

Queden pocs dies per finalitzar el circuit, però l'oferta de propostes culturals és manté els pròxims dies amb quasi una vintena d'espectacles als Centres Cívics i espais culturals de barri. Aquesta setmana tens la darrera oportunitat per deixar-te atrapar per la música de Tilde o les veus d'artistes com Amaia Miranda o Meraki.

Si t'agrada la dansa, la Companyia Guillem Batlle i Vlad Ion porten 'Shalott' als centres cívics de Sarrià i La Barceloneta i Unaiuna la darrera representació dins el BDC de 'Hacemos como que bailamos' a l'Auditori Sant Martí.

El sensespai de Lara Díez Quintanilla i M.A.R. Un discurso plástico a través del espacio, d'Andrea Díaz Reboredo, són les dues propostes teatrals que et portem aquesta setmana i que s'acomiaden també de la present edició del circuit.

Circ i propostes culturals en família

Vine aquesta setmana als Centres Cívics i acompanya als més petits de casa a descobrir la dansa amb PAISATGES. Estudi #1 de CreaMoviment al CC La Sedeta; i el cinema, de la mà del Petit Cineclub, amb les sessions de 'La fada de les estacions' al CC Baró de Viver i al CC Matas i Ramis.

Tenim més espectacles familiars com les dues funcions de SuperBleda als exteriors del CC La Sagrera "La Barraca" i al CC El Coll-La Bruguera; Lumière de Txema Muñoz a Cotxeres Borrell; Toca Toc de la Cia. PakiPaya al CC Joan Oliver "Pere Quart" o White Bottom de la Cia. Ramiro Vergaz al mirador d'Horta de la Rambla del Carmel.

Com sempre, si entres a la nostra web, trobaràs tota la informació de cada espectacle i funció, els espais que hi participen en el BDC i les dates de les propostes que més t'agraden. N'hi ha per a tots els gustos i públics!

Compartir