Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Febrer - Maig

Desembre arriba i també la darrera ocasió per descobrir molts espectacles d'aquest cicle

28/11/2022
Encetem la 9ena setmana d'aquest circuit de tardor 2022 amb 12 propostes de circ, teatre, música i cinema familiar i documental musical. A més, els próxims dies arriba la darrera ocasió per gaudir de 9 espectacles d'aquesta edició del Barcelona Districte Cultural.

Aquesta primera setmana de desembre moltes propostes de teatre, dansa, circ i cinema documental musical celebren la seva darrera funció al Barcelona Districte Cultural. En total 9 espectacles de les 12 propostes que trobaràs a diferents equipaments culturals i de barri de la ciutat.

Quatre espectacles teatrals diuen adeu aquesta setmana: l’humor i la crítica social de La Peleona a 'Kentucky ha muerto' s'acomiada l'1 de desembre a La Farinera del Clot. També arriba, aquest divendres 2 de desembre al CC La Sagrera "La Barraca", la darrera oportunitat de descobrir a les escriptores silenciades de la Generació Beat a 'Bodily Portraits of Minor Characters' i 'Lázaro', l'adaptació lliure, narrada amb estètica de hip-hop, del clàssic El Lazarillo de Tormes que fa la plataforma valenciana LEAMŎK. Per deixar-se portar pels trànsits vitals dels cinc personatges protagonistes de 'Tránsitos' tens 2 oportunitats: l'1 de desembre al CC Casinet d'Hostafrancs i el dia 3 al CC Zona Nord.

Però no són els únics espectacles que s'acomiaden. A banda del documental musical 'Underplayed', també s'acomiaden espectacles de dansa com 'Black', amb la improvisació i les coreografies urbanes africanes d'Oulouy; la combinació de dansa, música i interacció multimèdia de 'Bombolles de paper' i el cant a la llibertat, a la dona i a l’esdevenidor de la vida, de Chicharrón Circo Flamenco a 'Sin Ojana'.

'Rojos' un premi Butaca als barris

La Companyia Miquel Barcelona participa en aquest cicle del Barcelona Districte Cultural amb la trilogia formada per RogesRojos i Violetes, tres apropaments a la memòria de la postguerra de la Guerra Civil espanyola i la recuperació del llegat cultural i artístic d’aquell temps. Amb 'Rojos', on es vincula el present amb els fets dramàtics de la postguerra, s'enduia Miquel Barcelona dos premis Butaca aquest novembre: el de millor espectacle de dansa i ballarí. Doncs, ara tens la darrera oportunitat per descobrir aquesta peça de dansa al cicle, serà dissabte al Centre Cívic Guinardó.

Consulta les funcions de tots els espectacles que ens diuen adeu i també de la resta de propostes culturals, fes la teva tria i reserva prèviament les teves entrades. No et quedin sense!

Compartir