Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Febrer - Abril 2024

Donem la benvinguda a l'abril amb més teatre, dansa, circ i música

02/04/2024
S'ha acabat la Setmana Santa i hem arribat al mes d'abril que, tot i ser el darrer d'aquesta temporada, ve amb noves propostes culturals de proximitat al circuit.

Aquesta primera setmana d'abril, donem la benvinguda a dos espectacles nous al BDC: el dia 5 estrenem ‘Des de l’ull de l’huracà’, al CC Bon Pastor. Serà una funció accessible en espai, llengua de signes, subtítols i bucle magnètic. L'obra és un poema dramàtic entorn la informació sobre les zones en guerra i les seves conseqüències, amb la mirada posada sobre els interrogants i paradoxes que suscita inevitablement el retrat de la violència llunyana a través de l’exhibició als mitjans de comunicació.

L'home que perdia els botons és l'altra novetat d'aquesta setmana. L'artista Jordi Panareda presentarà a l'exterior de l'Auditori Sant Martí aquest espectacle acrobàtic que combina tècniques de circ, de dansa i de música en directe: només ell i un llarg pal convertit en un personatge més.

Però aquestes són només dues de les propostes que trobaràs aquesta setmana. N'hi ha vuit més, algunes s'acomiaden del circuit com Las CottonSolo de DosDins el cau del Tabalet o Penjats.

Activitats complementàries

La cultura no ha d'ignorar el que passa al nostre voltant, per això complementant l’espectacle 'Des de l’ull de l’huracà' de Pau Carrió amb Laura Aubert, et convidem a una taula rodona on parlarem de l'ofici de corresponsal, dels seus reptes i límits a l'hora d'informar d'un conflicte bèl·lic​. Serà dijous 4 d’abril, a les 19 hores, al Centre Cívic Urgell, i participaran l'actriu Laura Aubert, protagonista de l'obra 'Des de l’ull de l’huracà'; les periodistes i corresponsals Txell Feixas i Núria Ribó i el sociòleg Albert Caramés, director de FundiPau, amb vint anys d’experiència professional en el camp de l’anàlisi i la gestió de conflictes i en el de la construcció de pau.

Tenim també una nova proposta complementària als directes de 'Ruïnosa y las Stripper de Rahola': un parell de tallers gratuïts on podràs crear el teu alter ego Drag. Les activitats duren una hora i mitja amb Marcus Massalami DragKing com a coordinador.

- L'11/04, a les 18 hores, al Centre Cívic El Coll - La Bruguera. Les inscripcions a través del Casal de Joves.

- El 19/04, a les 17 hores, al Centre Cívic Teixonera. Pots fer la teva inscripció aquí.

Recorda que les places, per a la taula rodona i els tallers són limitades i que cal inscripció prèvia.

Compartir