Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Febrer - Abril 2024

El circuit amb el festival Dansa Metropolitana

21/02/2024
Cinc propostes de dansa d'aquesta edició del BDC es programen, a partir de l'1 de març, dins del festival Dansa Metropolitana.

En aquesta edició tenim cinc propostes de dansa amb passis i funcions dins els dies que se celebra Dansa Metropolitana, el festival que aplega a grans companyies locals i internacionals i que programa a Barcelona i als municipis de Badalona, Cornellà, el Prat, Esplugues, Granollers, L'Hospitalet, Sant Cugat, Sabadell, Santa Coloma, Terrassa i Viladecans. Enguany, Dansa Metropolitana té França com a país protagonista.

De l’1 al 17 de març, els espectacles de dansa del nostre circuit formen part també d'aquest festival metropolità dedicat a les arts del moviment.

Divendres 1 de març, la companyia de dansa Roberto G. Alonso, que repeteix al circuit, presentarà Marúnica al CC Baró de Viver. Es tracta d'una obra recomanada per a majors de cinc anys, que transportarà als espectadors a l’univers de la pintora surrealista Maruja Mallo.

També es programen dins Dansa Metropolitana, les actuacions d'Humancía dels dies 1 de març al CC Joan Oliver 'Pere Quart' i del 15 de març a CC Tomasa Cuevas - Les Corts. La companyia presenta EGO, una peça de dansa contemporània que reflexiona sobre l'egoisme i l'individualisme de la societat actual i que ja hem pogut veure aquests dies al circuit.

La peça de dansa Scotoma, de Clementine & Lisard, convidarà al públic de CC Can Clariana Cultural, el mateix 1 de març, a observar la trobada de dues persones immerses en el seu propi món; mentre que el dia 9 de març, El baile de la zurda, de LaCerda, transportarà l'escenari del CC Drassanes a una festa llatinoamericana on conviuen alegria i tragèdia.

Soy Maderad’Elelei Dance Theatre Company, és un solo de dansa en què la fusta esdevé protagonista. El dia 15 de març s'estrenarà alhora al circuit i al festival al CC Ateneu Fort Pienc.

Compartir