Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Propera temporada tardor 2024

Ens veiem a la tardor!

29/04/2024
A tothom: gràcies! Al públic per omplir auditoris, places i teatres a les més de 230 funcions; als centres cívics per apropar la cultura als barris i a tots els artistes que han fet possible una 15a temporada del Barcelona Districte Cultural.

El 15è circuit ja és història! Però no hem marxat de vacances, ja estem preparant la nova programació de la temporada de tardor 2024 - la 16a del circuit! - que començarà a l'octubre.

Han passat tres mesos d'ençà que Pòsit va obrir l'edició al febrer fins dissabte passat al vespre quan Bewis De La Rosa acomiadava el seu darrer concert dins el circuit. 

235 espectacles de lliure accés en 36 escenaris

Tanquem un circuit amb una molt bona assistència de públic, que ens ha fet penjar el cartell de 'no queden localitats' en moltes ocasions als centres cívics. També amb molt bones valoracions a les enquestes que ens ajuden a millorar cada nova edició.

Els escenaris dels centres cívics i centres educatius que hi participen tornaran a acollir aquesta tardor, una nova edició del circuit que porta les arts escèniques i la música en directe als barris. A més, ja hem obert la bústia on podeu enviar les vostres propostes de circ, dansa, teatre i música en directe que formaran part del catàleg d'espectacles de l'edició de tardor del 2025.

Si vols estar al dia del circuit i de tot el que envolta al BDC, pots subscriure't al newsletter.

Compartir