Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Fem un sorteig amb Lali BeGood!

03/12/2021
T'agrada la música de Lali BeGood? No et perdis el sorteig que fem al nostre Instagram!

La creadora del Love'n'roll, Lali BeGood puja als escenaris del Barcelona Districte Cultural per presentar-nos el seu disc El jardí secret que regat d’estils com el funky, el reggae, l’ska, el rock, el folk, la ranchera o el dixieland posa el focus en les vivències interiors i les emocions.

Per celebrar que encara queden dos dels seus concerts aquest mes de desembre hem decidit fer aquest súper sorteig al nostre Instagram. Anima't i participa!

Sortegem un pack Love'n roll Lali BeGood que consisteix en dos LPs Futur-Oh! i El Jardí secret signats per la Lali, una caixeta de dents del Ratoncito Pérez, un kazoo (color a escollir) i una samarreta (talla i color a escollir).

Per participar tan sols heu de seguir-nos al nostre instagram @bcndcultural i al de Lali Begood @lali.begood; fer m’agrada a la publicació del sorteig i comentar-la etiquetant a tres persones amb qui us agradaria venir a gaudir dels concerts de Lali BeGood al BDC.

Podeu participar tantes vegades com vulgueu, etiquetant sempre a persones diferents!

Teniu de temps fins el 17 de desembre a les 12h per participar en el sorteig. El mateix dia a les 14h anunciarem el resultat a les xarxes.

Us desitgem molta sort!

Compartir