Barcelona Cultura

Edició febrer, març i abril

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Funció accessible d' IF al CC Parc Sandaru

08/04/2019
Teatre
La funció inclou diverses mesures d'accessibilitat per tal de facilitar l'accés de públic amb dificultats auditives o visuals

El Barcelona Districte Cultural vol arribar a tots els barcelonins, per aquesta raó impulsa sessions accessibles d'alguns dels seus espectacles. Aquest cinquè circuit s'ha fet amb IF (L'últim desig) de la companyia Vero Cendoya, que el pròxim divendres, a les 20.30 h, es representarà a l'escenari del CC Parc Sandaru amb diverses mesures d'accessibilitat per tal de facilitar l'accés de públic amb dificultats auditives o visuals.

Aquesta funció, que és la darrera d'aquest espectacle durant el cinquè circuit que acabarà a finals de mes, incorpora el servei d'audiodescripció, pantalla amb subtítols, intèrprets en llengua de signes i bucle magnètic.

La peça teatral, en to de comèdia àcida, inspirada per un text de Natza Farré i dirigida per Vero Cendoya, mostra com tres germanes, interpretades per Alba Florejachs, Glòria Sirvent i Vero Cendoya, compleixen el darrer desig de la seva mare de ser enterrada a la parcel·la del càmping on tota la família va viure grans moments.

Compartir